Η αποστολή για το κύπελλο

 

Το πρωτάθλημα τελείωσε για το 2011 όμως υπάρχει ακόμα ένα παιχνίδι για την SKODA ΞΑΝΘΗ αυτό για την 4η Φάση του κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ με την Α.Ε. Ποντίων στην Κατερίνη. Το απόγευμα της Τρίτης (17:00) οι παίκτες του Μαρίνου Ουζουνίδη θέλουν να διευρύνουν το αήττητο σερί τους και ταυτόχρονα να επιστρέψουν στην Ξάνθη με την πρόκριση.

 

Το πρωτάθλημα τελείωσε για το 2011 όμως υπάρχει ακόμα ένα παιχνίδι για την SKODA ΞΑΝΘΗ αυτό για την 4η Φάση του κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ με την Α.Ε. Ποντίων στην Κατερίνη. Το απόγευμα της Τρίτης (17:00) οι παίκτες του Μαρίνου Ουζουνίδη θέλουν να διευρύνουν το αήττητο σερί τους και ταυτόχρονα να επιστρέψουν στην Ξάνθη με την πρόκριση. Μετά το τέλος της απογευματινής προπόνησης της Δευτέρας η αποστολή της ομάδας αναχώρησε για την Κατερίνη.

Ο τεχνικός της SKODA ΞΑΝΘΗ επέλεξε 20 ποδοσφαιριστές οι οποίοι είναι οι: Ζοντί Βιβιανί, Σωτήρης Λυμπερόπουλος, Μανώλης Μπέρτος, Δήμος Μπαξεβανίδης, Μάουρο Πόι, Στεφάν Νταρμπιόν, Δημήτρης Σουάνης, Μάρκο Μαρκόφσκι, Μαρσελίνιο Λέιτε, Θόδωρος Βασιλακάκης, Παναγιώτης Βλαχοδήμος, Σταύρος Σταθάκης, Πέτρος Μάνταλος, Κώστας Φλίσκας, Σπύρος Βάλλας, Νίκος Τσουμάνης, Βλάσης Καζάκης, Μιχάλ Στάσιακ, Ρικάρντο Ντάνι, Μάριαν Αλτιπαρμακόφσκι.

Διαιτητής του αγώνα με την Α.Ε. Ποντίων θα είναι ο Δημήτρης Καλόπουλος της ΕΠΣ Μακεδονίας με βοηθούς τους κ.κ. Δημόπουλο (ΕΠΣ Μακεδονίας) – Σίπκα (ΕΠΣ Πέλλας) ενώ 4ος διαιτητής θα είναι ο Πραξιτέλης Ζαχαριάδης της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Τέλος, ο Δημήτρης Κομεσίδης που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες στο πρωτάθλημα δεν θα ενισχύσει την SKODA ΞΑΝΘΗ στην αναμέτρηση της 15ης αγωνιστικής με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο.

  

Σχετικά Άρθρα

Back to top button