ΔΕΙΓΜΑ ΘΕΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΜΕΑ ΤΟΥ ΕΕΕΕΚ Γενισέας !!!

Με ιδιαίτερη επιτυχία στέφθηκε το πασχαλινό παζάρι από τους μαθητές του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Γενισέας, που διοργανώθηκε στην κεντρική πλατεία της Ξάνθης την Παρασκευή και το Σάββατο 8-9 Απριλίου. Επισκέπτες και δημότες της πόλης έδειξαν την αγάπη τους και στήριξαν έμπρακτα την προσπάθεια των παιδιών που προσπάθησαν να δείξουν τη δουλειά τους.

   Με ιδιαίτερη επιτυχία στέφθηκε το πασχαλινό παζάρι από τους μαθητές  του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Γενισέας, που διοργανώθηκε στην κεντρική πλατεία της Ξάνθης την Παρασκευή  και το Σάββατο 8-9 Απριλίου. Επισκέπτες και δημότες της  πόλης  έδειξαν  την αγάπη τους και στήριξαν έμπρακτα την προσπάθεια των παιδιών που προσπάθησαν να δείξουν τη δουλειά τους.


  Σημαντικό κατόρθωμα στην εκδήλωση ήταν ότι  οι  μαθητές ΑΜΕΑ  του εκπαιδευτικού ιδρύματος ήρθαν σε επαφή με κόσμο και έδειξαν τον τρόπο κατασκευής των δημιουργημάτων τους, γεγονός που προκάλεσε μεγάλη χαρά και ηθική ικανοποίηση σε όλους.


  Η Δημοτική Κοινοφελή Επιχείρηση του δήμου Ξάνθης στάθηκε αρωγός στην προσπάθεια των ΑΜΕΑ παραχορώντας  μέρος από την κεντρική πλατεία για τις ανάγκες της έκθεσης.


   Ο Ε. Φανουράκης και η Α. Αλατά, αλλά και η δ/ντρια κ. Μ. Σπανού στήριξαν κα βοήθησαν την εκδήλωση όπως και τις ανάγκες των παιδιών προσπαθώντας να έχουν μια ευχάριστη και ωφέλιμη εμπειρία στις αποσκευές τους.


  Εξάλλου ιδιαίτερα σημαντική ήταν και η κίνηση της Π.Α.Ε. Scoda Xanthi που έδειξε για ακόμη μια φορά το κοινωνικό της πρόσωπο, προσφέροντας αθλητικές φόρμες, μπουφάν και παπούτσια σε όλους τους μαθητές του σχολείου ΕΕΕΕΚ Γενισέας.


  Ο μεγαλομέτοχος  Χ. Πανόπουλος και ο διευθύνων σύμβουλος της Π.Α.Ε., κ. Επιτρόπου  έφερε σε επαφή το Ειδικό σχολείο με την Π.Α.Ε. και την υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων κ. Μουρατίδου η οποία και ολοκλήρωσε την διαδικασία.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button