ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ ΠΛΑΣΤΕΣ ΑΔΕΙΕΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ

Κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης πληροφοριών από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ξάνθης, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος τριών (03) ημεδαπών, οι οποίοι ως μέλη κυκλώματος με δομημένη και διαρκή δράση, παρήγαγαν και διακινούσαν μη γνήσιες άδειες ικανότητας οδήγησης, έναντι του χρηματικού ποσού των δύο χιλιάδων πεντακοσίων (2,500) Ευρώ για κάθε άδεια. Οι δύο (02) εξ αυτών συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ξάνθης, ενώ ο ένας (01) αναζητείται.

Κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης πληροφοριών από αστυνομικούς του  Τμήματος Ασφαλείας Ξάνθης, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος τριών (03) ημεδαπών, οι οποίοι ως μέλη κυκλώματος με δομημένη και διαρκή δράση, παρήγαγαν και διακινούσαν μη γνήσιες άδειες ικανότητας οδήγησης, έναντι του χρηματικού ποσού των δύο χιλιάδων πεντακοσίων (2,500) Ευρώ για κάθε άδεια. Οι δύο (02) εξ αυτών συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ξάνθης, ενώ ο ένας (01) αναζητείται. Επιπρόσθετα, συνελήφθη ένας (01) 43χρονος ημεδαπός, ο οποίος  σε νομότυπο τροχονομικό έλεγχο κατελήφθη να οδηγεί δίκυκλη μοτοσυκλέτα ιδιοκτησίας του, ενώ η άδεια ικανότητας οδήγησης που κετείχε και επέδειξε, ήταν πλαστή και ανήκε σε παρτίδα κλεμμένων εντύπων που είχαν αφαιρεθεί από την Υ.Σ. Τρικάλων.


Δράστες με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία απεστάλησαν κ. Εισαγγελέα Πρωτ/κων Ξάνθης. Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Ξάνθης.


 


ΣΥΛΛΗΨΗ ΔΥΟ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΑΡΘ.45,94 ΚΑΙ 99 ΤΟΥ Κ.Ο.Κ


 


Την 30-06-2010 και ώρα 21.15΄ στην Ξάνθη, συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί 17 και 29 ετών αντίστοιχα, γιατί σε γενόμενο έλεγχο από Αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Ξάνθης και σε σήμα στάσης ένστολου Αστ/κού , ο μεν α΄ οδηγός μοτ-τας  δεν σταμάτησε, ενώ στερούνταν άδεια οδήγησης , ενώ ο β΄ ως ιδιοκτήτης της μοτ-τας παραχώρησε την οδήγησή της  στον α΄.


Σχηματίσθηκε σε βάρος τους δικογραφία και αφέθηκαν ελεύθεροι κατόπιν προφορικής εντολής του κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Ξάνθης.


 


 


 


 


 


 


 


Σχετικά Άρθρα

Back to top button