Εκδηλώσεις

“η νοθεία του έρωτα”

Μια ιδιαίτερη παράσταση πρόκειται να πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου στο πατάρι του καφέ Φίλοιστρον με τίτλο “η νοθεία του έρωτα”.

Ο Βασίλης Ταβουλτσίδης παρουσιάζει τα ποιήματά του που αφορούν τον έρωτα με ένα καινούργιο τρόπο που σπάει την κλασσική φόρμα. Όπως δηλώνει ο ίδιος αυτή η παράσταση δεν είναι “ποιητική βραδιά”, ούτε “παρουσίαση ποιημάτων”.

Είναι ένας φρέσκος τρόπος προσέγγισης της ποίησης που μπορεί να αγγίξει όλους τους ανθρώπους. Ακόμα κι αυτούς που πιστεύουν ότι η ποίηση δεν είναι για εκείνους.

Η παράσταση περιλαμβάνει σκηνική δράση, μουσική και αρκετές εκπλήξεις στον τρόπο που όλα θα συμβούν. Η είσοδος είναι δωρεάν ενώ δεν πρόκειται να γίνει πώληση κάποιου βιβλίου αφού όλα τα ποιήματά του βρίσκονται δωρεάν στο internet.

Αυτό που θα γίνει όμως είναι ότι όσοι προσέλθουν νωρίς θα λάβουν ένα εκτυπωμένο αντίγραφο όλης της ποιητικής συλλογής στην μορφή που βρίσκεται τώρα.

Η ώρα προσέλευσης είναι στις 9 το βράδυ ενώ η παράσταση θα ξεκινήσει στις 9:30. Περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση υπάρχουν στο facebook στην σελίδα “υφαντό” που είναι το όνομα της ποιητικής συλλογής του Βασίλη Ταβουλτσίδη

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button