ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ

Ο Υπερνομάρχης κ. Τάτσης συγκαλεί τους φορείς της περιοχής σε συζήτηση για το θέμα του Τουρισμού και της Απασχόλησης Ο Πρόεδρος της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Δράμας-Καβάλας-Ξάνθης, κ. Κωνσταντίνος Τάτσης, κάλεσε τους καθ’ ύλην αρμόδιους φορείς της περιοχής μας σε σύσκεψη-συνάντηση εργασίας με θέμα τον Τουρισμό και την Απασχόληση.

Ο Υπερνομάρχης κ. Τάτσης συγκαλεί τους φορείς της περιοχής σε συζήτηση για το θέμα του Τουρισμού και της Απασχόλησης


Ο Πρόεδρος της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Δράμας-Καβάλας-Ξάνθης, κ. Κωνσταντίνος Τάτσης, κάλεσε τους καθ’ ύλην αρμόδιους φορείς της περιοχής μας σε σύσκεψη-συνάντηση εργασίας με θέμα τον Τουρισμό και την Απασχόληση.


Η σύσκεψη-συνάντηση εργασίας θα πραγματοποιηθεί στο Επιμελητήριο Καβάλας, την Παρασκευή 20 Μαρτίου από τις 10:00 π.μ. και στοχεύει στην παρουσίαση και συζήτηση του Σχεδίου Γνωμοδότησης με θέμα “Η Συσχέτιση αγοράς εργασίας και περιφερειακών αναγκών στον τουριστικό κλάδο” που θα εισηγηθεί ο Υπερνομάρχης, κ. Τάτσης, στην επόμενη Σύνοδο της Ολομέλειας της ΕτΠ η οποία θα πραγματοποιηθεί στις Βρυξέλλες 21-22 Απριλίου .


Το ζητούμενο της διαβούλευσης με τους άμεσα εμπλεκόμενους φορείς της περιοχής μας (Νομαρχιακές Αυτοδιοικήσεις, Επιμελητήρια, Σύλλογοι Ξενοδόχων και Πρακτόρων) είναι να καταγραφούν οι απόψεις τους και κυρίως οι προτάσεις τους για την άμβλυνση των αρνητικών επιπτώσεων της τρέχουσας παγκόσμιας οικονομικής επιβράδυνσης που θα μπορούσαν να αναδειχθούν σε ευρωπαϊκό επίπεδο.               


Από  το  Γραφείο Τύπου 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button