ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ

Βόλος – Γιάννενα – Κομοτηνή για τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ Ξάνθης !! Μπορεί το κλίμα έξω να είναι αποκριάτικο και εορταστικό, στον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ όμως οι μηχανές δουλεύουν στο φουλ, καθώς υπάρχουν αγωνιστικές προετοιμασίες σε όλα τα κολυμβητικά τμήματα του συλλόγου.

Βόλος – Γιάννενα – Κομοτηνή


για τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ Ξάνθης  !!


Μπορεί το κλίμα έξω να είναι αποκριάτικο και εορταστικό, στον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ όμως οι μηχανές δουλεύουν στο φουλ, καθώς υπάρχουν αγωνιστικές προετοιμασίες σε όλα τα κολυμβητικά τμήματα του συλλόγου.


Αρχίζοντας λοιπόν από το αγωνιστικό τμήμα, να πούμε ότι ο Γιώργος Σαχπαζίδης βρέθηκε την προηγούμενη εβδομάδα στην Θεσ/νίκη, όπου και συμμετείχε στο ενιαίο πρωτάθλημα κατηγοριών Β. Ελλάδας. Ο Ξανθιώτης νεαρός αγωνίζεται στην κατηγορία των Παίδων και έδωσε το αγωνιστικό παρών σε μία ακόμη σημαντική διοργάνωση για λογαριασμό του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ και της Ξανθιώτικης κολύμβησης, καθώς δεν υπήρχε άλλος εκπρόσωπος της πόλης.


Στην προαγωνιστική κατηγορία έχουμε την προετοιμασία  εν όψει των χειμερινών αγώνων περιφέρειας ΑΜΘ, που γίνονται την Κομοτηνή στις αρχές Μαρτίου. Στην γειτονική πόλη θα συγκεντρωθούν οι ομάδες της περιφέρειας, προκειμένου να πιστοποιήσουν εκ νέου τις ατομικές επιδόσεις των αθλητών και να κάνουν μια καλή πρόβα με φόντο το επερχόμενο επίσημο θερινό πρωτάθλημα της προαγωνιστικής κατηγορίας. Επίσης στην ίδια κατηγορία έχουμε την συμμετοχή των Ξανθιωτών στο 2ο κύπελλο Ιωαννίνων, που γίνεται στα τέλη του ίδιου μήνα στην πρωτεύουσα της Ηπείρου.


Η κατηγορία τέλος του φυτωρίου συμμετέχει στις 7 Μαρτίου στην  Πανελλήνια διασυλλογική κολυμβητική ημερίδα ΄΄ ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ 2009 ΄΄ , που γίνεται στο Βόλο.


Η διοργάνωση αφορά αθλητές 8 και 9 ετών, ενώ θεωρείτε μια από τις κορυφαίες στον Ελλαδικό χώρο, με συμμετοχή πέρα των 20 κολυμβητικών ομάδων.  


 




17  Ξανθιώτες κολυμβητές


 αναχωρούν για τον Βόλο !


Είναι η 2η φορά που ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ Ξάνθης θα βρίσκεται στον Βόλο, προσκεκλημένος από τον Ν.Ο. Βόλου Αργοναύτες, που είναι ο διοργανωτής της κολυμβητικής εκδήλωσης.


Κατόπιν επικοινωνίας που είχε η έφορος της Βολιώτικης ομάδας κ. Αλεξοπούλου με τον πρόεδρο του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ Γ. Κόκκινο, οριστικοποιήθηκε η συμμετοχή 17 αθλητών του φυτωρίου, οι οποίοι και θα μεταβούν στην Θεσσαλική πόλη στις 6-7 Μαρτίου για να δώσουν το αγωνιστικό παρών στην μεγάλη αυτή διοργάνωση.


Ομάδες της Αθήνας, Στερεάς, Θεσσαλίας και Θες/νίκης συμμετέχουν μεταξύ άλλων σε μια κορυφαία για την συγκεκριμένη κατηγορία διοργάνωση, ενώ η ηλεκτρονική χρονομέτρηση, οι 13 (!) διαδρομές του κολυμβητηρίου και η παρουσία εκπροσώπων και παραγόντων της ΚΟΕ, συγκαταλέγονται στα θετικά σημεία της εκδήλωσης.


Ο Γιώργος Χαραλαμπίδης είναι ο αρχηγός αποστολής για λογαριασμό των Ξανθιωτών, ενώ οι Γ. Πασίνης, Σ. Τριανταφυλλίδης και  Π. Καραπαναγιώτης, συνοδεύουν την κολυμβητική αποστολή εκ μέρους της διοίκησης. Η αποστολή θα διανυκτερεύσει στον Βόλο, ενώ θα υπάρξουν και επαφές σε διοικητικό επίπεδο εν όψει της διοργάνωσης Ε΄  ΞΑΝΘΕΙΑ 2009 στην Ξάνθη και των προσκλήσεων που θα επιδώσουν στις ομάδες της Θεσσαλίας.


Να σημειώσουμε τέλος ότι οι αθλητικές εγκαταστάσεις και το κολυμβητήριο του Βόλου χαρακτηρίζονται Ολυμπιακά, καθώς η πόλη συμμετείχε με τις συγκεκριμένες αθλητικές παροχές στην ευρύτερη διεξαγωγή των Ολυμπιακών αγώνων της Αθήνας το 2004.


Στην κολυμβητική αποστολή του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ συμμετέχουν οι :


αγόρια


ΜΑΚΡΗΣ ΝΙΚΟΣ


ΠΑΣΙΝΗΣ ΓΑΒΡΙΗΛ


ΚΑΨΗΜΑΛΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ


ΠΑΝΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ


ΜΠΟΦΙΛΟΣ ΜΑΡΙΟΣ


ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ


ΚΑΡΑΠΟΣΤΟΛΗΣ  ΘΟΔΩΡΟΣ


ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ


ΚΑΡΑΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ  ΒΑΣΙΛΗΣ


ΛΥΚΙΔΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ


ΛΥΚΙΔΗΣ ΤΑΣΟΣ


Κορίτσια


ΣΙΝΑ  ΚΩΝ/ΝΑ


ΜΕΛΕΜΕΝΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ


ΖΑΡΡΑ ΜΑΡΙΑ


ΙΜΑΜ ΙΛΑΙΝΤΑ


ΔΑΛΑΤΣΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ


ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΚΡΥΣΤΑΛΙΑ


 



Στα Γιάννενα ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ τέλος Μαρτίου !!


Μια μεγάλη αποστολή είναι έτοιμη στον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ Ξάνθης, να αναχωρήσει για τα Ιωάννινα τον Μάρτιο. Πιο συγκεκριμένα 25 αθλητές προαγωνιστικής κατηγορίας συμμετέχουν στην διοργάνωση : 2ο κύπελλο Ιωαννίνων ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ 2009, που γίνεται στα Γιάννενα στις 27-29 Μαρτίου.


Ήδη ο Ξανθιώτικος σύλλογος έχει κλειδώσει την συμμετοχή του, καθώς απέστειλε την δήλωση συμμετοχής, ενώ γα τις ανάγκες της κολυμβητικής αποστολής έχουν δεσμευτεί αντίστοιχα δωμάτια σε γνωστό ξενοδοχείο της Ηπειρωτικής πόλης.


Η διοργάνωση περιέχει 5 αγωνιστικές περιόδους με ηλεκτρονική χρονομέτρηση για τις κατηγορίες της αγωνιστικής (Σαββάτο πρωί – Κυριακή πρωί ) και της προαγωνιστικής ( Παρασκευή απόγευμα, Σάββατο απόγευμα, Κυριακή μεσημέρι ).


Να τονίσουμε ότι το ετήσιο κύπελλο Ιωαννίνων αποτελεί την μεγαλύτερη διοργάνωση της Ηπείρου, με πολλές συμμετοχές συλλόγων από την υπόλοιπη Ελλάδα. Επίσης αξίζει να αναφερθεί ότι για την αγωνιστική κατηγορία η εκδήλωση αποτελεί εγκεκριμένη αγωνιστική συμμετοχή για την επίτευξη ορίων πρόκρισης Πανελλήνιου Πρωταθλήματος.


Αρχηγός αποστολής εκ μέρους της διοίκησης ορίστηκε ο Δήμος Τσακίρης.


Για τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ Ξάνθης συμμετέχουν οι αθλητές :


αγόρια


ΚΟΝΤΟΓΙΩΡΓΗΣ ΜΑΡΙΟΣ 


ΣΙΑΚΚΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ           


ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΟΣ


ΒΑΡΣΑΜΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ         


ΖΑΡΡΑΣ ΑΛΕΞΗΣ    


ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ


ΓΙΑΝΝΑΚΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ  


ΓΙΩΡΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ


ΣΙΝΑΣ ΦΑΝΗΣ


ΚΑΡΒΑΓΙΩΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ  


ΚΑΡΑΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ  ΒΑΣΙΛΗΣ     


ΒΑΛΣΑΜΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ


ΒΑΛΣΑΜΗΣ ΑΛΕΞΗΣ


ΒΑΡΣΑΜΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ


ΒΑΡΣΑΜΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ        


ΣΕΠΕΤΖΗΣ ΣΤΡΑΤΟΣ          


ΗΛΙΑΔΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ           


κορίτσια


ΠΑΣΙΝΗ ΕΛΕΝΗ


ΒΑΡΕΛΤΖΙΔΟΥ ΧΡΥΣΑ


ΦΟΥΡΛΑΚΙΔΟΥ ΑΦΡΟΔΙΤΗ


ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ΖΩΗ


ΤΣΑΚΙΡΗ ΒΕΡΑ


ΜΕΜΕΜΕΝΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ


ΖΑΡΑ ΜΑΡΙΑ


 



ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ …………εντός και εκτός Ελλάδας !!


Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ Ξάνθης προσπαθεί και καταφέρνει κάθε χρόνο να συνδυάσει τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της κολυμβητικής ομάδας, με νέες και αξιοσημείωτες εξορμήσεις σε πολλές και διαφορετικές πόλεις της Ελλάδας.


Με αυτόν τον τρόπο ενισχύονται με τον καλύτερο τρόπο οι δεσμοί ( αθλητικοί και κοινωνικοί ) τόσο των αθλητών όσο και των γονέων που τους συνοδεύουν. Παράλληλα υπάρχει συνεχές ενδιαφέρον καθόλη την διάρκεια έκαστης αποστολής, φροντίζοντας πάντα να συνυπάρχει εκπαιδευτικό – περιβαλλοντικό ή άλλο ενδιαφέρον για τα μέλη της κολυμβητικής αποστολής.


Η αποδοχή όλων προς αυτήν την κατεύθυνση φαίνεται και πιστοποιείται με τον πιο απτό τρόπο : με την ολοένα αυξανόμενη συμμετοχή περισσοτέρων αθλητών και γονέων σε κάθε νέα αποστολή του συλλόγου.   Αρχίζοντας με ενδεικτικούς αριθμούς των 30 – 40 ατόμων σε κάθε αποστολή, ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ Ξάνθης κατάφερε σήμερα να περατώνει με μεγάλη επιτυχία αθλητικές εκδρομές των 80- 100 ατόμων, ενώ πρόσφατα στην Βέροια μετακινήθηκε με 2 διπλά λεωφορεία, φτάνοντας συνολικά τα 140 άτομα !!


Συνεχίζοντας τις επιλεγμένες αγωνιστικές συμμετοχές – παράλληλα με τις υποχρεωτικές περιφερειακές – ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ έβαλε στο ενεργητικό του για την φετινή σαιζόν με την σειρά :  Βουλγαρία, Βέροια, Θες/νίκη, Βόλος, Κομοτηνή, Τουρκία, Σέρρες, Ιωάννινα, Αθήνα.


Πέρα από κάθε ανταγωνισμό ο Ξανθιώτικος σύλλογος παραδίδει με περίσσια τέχνη και επιτυχία τα διαπιστευτήριά του σε όλη την Ελλάδα και όχι μόνο !!


 



Στην τελική ευθεία τα Ε΄   ΞΑΝΘΕΙΑ 2009


Ο κύβος ερίφθη πλέον για τα Ε΄ ΞΑΝΘΕΙΑ 2009.


Για 5η συνεχή χρονιά ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ Ξάνθης, διοργανώνει τους κολυμβητικούς αγώνες φυτωρίου και προαγωνιστικών κατηγοριών ΞΑΝΘΕΙΑ, ενώ για 2η χρονιά οι αγώνες χαρακτηρίζονται διεθνείς.


Η παρουσία και φέτος ομάδων από Τουρκία, Βουλγαρία και Σερβία, κάνουν την μεγάλη διαφορά στα φετινά ΞΑΝΘΕΙΑ, ενώ το παρών θα δώσουν σύλλογοι από όλη την Ελλάδα.


Δεν αποτελεί υπερβολή πλέον ότι τα ΞΑΝΘΕΙΑ είναι μια από τις μεγαλύτερες κολυμβητικές διοργανώσεις σε όλη την επικράτεια.


Οι υπεύθυνοι του συλλόγου, έχουν διαρκείς και καθημερινές επαφές, ενώ η έκπληξη της φετινής διοργάνωσης θα είναι οι παρουσίες προσώπων του πολιτικού κόσμου στην τελετή έναρξης της εκδήλωσης.


Μπορεί να βρισκόμαστε 1,5 μήνα πριν, το διοργανωτικό όμως επιτελείο ετοιμάζεται πυρετωδώς, να δώσει στο φίλαθλο κοινό της Ξάνθης μια αξέχαστη αθλητική – κοινωνική εμπειρία. Μια γιορτή της κολύμβησης σε κάθε της διάσταση.


Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι τα Ε΄ ΞΑΝΘΕΙΑ θα γίνουν στις 11 και 12 Απριλίου στο δημοτικό κολυμβητήριο Ξάνθης. 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button