Με Ντόσεκ πρωταγωνιστή

Με εντυπωσιακό τρόπο επέστρεψε στις επιτυχίες το μεσημέρι της Κυριακής η SKODA ΞΑΝΘΗ που μετά από πολύ καλή εμφάνιση που πραγματοποίησε νίκησε με 4-0 τον Λεβαδειακό και γεύτηκε την χαρά της νίκης από τις 2 Νοεμβρίου. Μεγάλο πρωταγωνιστής και ο άνθρωπος που έκλεψε τα φώτα της δημοσιότητας ήταν ο Τσέχος Λίμπορ Ντόσεκ που πέτυχε τα 3 από τα 4 γκολ και δικαίωσε με το καλημέρα την SKODA ΞΑΝΘΗ για την απόκτηση του.

Με εντυπωσιακό τρόπο επέστρεψε στις επιτυχίες το μεσημέρι της Κυριακής η SKODA ΞΑΝΘΗ που μετά από πολύ καλή εμφάνιση που πραγματοποίησε νίκησε με 4-0 τον Λεβαδειακό και γεύτηκε την χαρά της νίκης από τις 2 Νοεμβρίου. Μεγάλο πρωταγωνιστής και ο άνθρωπος που έκλεψε τα φώτα της δημοσιότητας ήταν ο Τσέχος Λίμπορ Ντόσεκ που πέτυχε τα 3 από τα 4 γκολ και δικαίωσε με το καλημέρα την SKODA ΞΑΝΘΗ για την απόκτηση του.


 


Ο 30χρονςο Τσέχος στο ντεμπούτο του με την φανέλα της ομάδας πέτυχε χατ τρικ και βοήθησε τα μέγιαστα ώστε να έρθει το τρίποντο της νίκης και να επιστρέψει το χαμόγελο τόσο στα χείλη των ανθρώπων της ομάδα όσο και στα χείλη των φιλάθλων που για ακόμη μια φορά βρέθηκαν στις κερκίδες του SKODA ΞΑΝΘΗ ARENA.


 


Η αναμέτρηση ξεκίνησε πολύ δυνατά για τους γηπεδούχους καθώς στα πρώτα 15 λεπτά το συγκρότημα του Γιώργου Παράσχου είχε κερδίσει 6 κόρνερ δείχνοντας έτσι ότι ήθελε από νωρίς να επιβάλλει την ανωτερότητα στο γήπεδο. Παρά την εδαφική υπεροχή και την κατοχή της μπάλας η μεγάλη ευκαιρία δεν ήρθε και χρειάστηκε ο συνδυασμός του Χάρη Παππά με τον Λίμπορ Ντόσεκ ώστε να έρθει το 1ο γκολ. Συγκεκριμένα ο Τσέχος έδωσε την πάσα στην πλάτη της άμυνας και ο Χάρης Παππάς με λόμπα πρόλαβε την έξοδο του Μπλάζιτς στέλνοντας την μπάλα βασανιστικά στα αντίπαλα δίχτυα.


 


Ο ρυθμός στις κερκίδες ήταν ξέφρενος και διατηρήθηκε και στα επόμενα λεπτά καθώς στο 38ο λεπτό ο Θανάσης Κωστούλας έδωσε την πάσα στον Ντόσεκ και αυτός με πλασέ έκανε το 2-0. Οι οδηγίες του Γιώργου Παράσχου κατά την ανάπαυλα του ημιχρόνου ήταν να μην χαλαρώσει η ομάδα και οι ποδοσφαιριστές τις ακολούθησαν πιστά.


 


Μεγάλος πρωταγωνιστής πέρα από τον Τσέχο Λίμπορ Ντόσεκ ήταν και ο Ντιέγκο Κιντάνα που με τις περίτεχνες ενέργειες του βοήθησε ώστε η SKODA ΞΑΝΘΗ να πετύχει άλλα δύο γκολ και να φτάσει στο θριαμβευτικό 4-0. Παράλληλα ο Αργεντινός είχε και καταπληκτικό σουτ στο δοκάρι με αποτέλεσμα να μην χριστεί σκόρερ. Στο 73ο λεπτό Κιντάνα – Σουάνης – Ντόσεκ έκρυψαν την μπάλα και το τελευταίος σε άδεια εστία έκανε το 3-0 ενώ στο 84ο λεπτό ο Ντόσεκ από το ύψος της μεγάλης περιοχής με ιδανικό πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 4-0.


 


SKODA ΞΑΝΘΗ: Γκσπούρνιγκ, Κωστούλας, Βάλλας, Ριζογιάννης, Φλίσκας, Παππάς (68 Κιντάνα), Φεριέρ (82 Τζιωρτζιόπουλος), Πόι (75 Γκρζέλακ), Ζουέλα, Ντόσεκ, Σουάνης

Λεβαδειακός: Μπλάζιτς, Τριποτσέρης, Καψής, Μασάδο, Τζωρμπατζάκης (46 Κόλτζος), Κατσικογιάννης (58 Λέχτινεν), Ανδράλας, Κιάσσος, Λεονάρντο, Πιέτσνιακ (80 Βασιλείου), Ντιμπαλά


 


Ο πρωταγωνιστής της αναμέτρησης με τον Λεβαδειακό


Αναμφισβήτητα ήταν το πρόσωπο της 21ης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος της Super League με το χατ τρικ που πέτυχε το μεσημέρι της Κυριακής απέναντι στον Λεβαδειακό. Ο λόγος φυσικά για τον Τσέχο επιθετικό της SKODA ΞΑΝΘΗ, Λίμπορ Ντόσεκ, που στο ντεμπούτο του με την νέα του ομάδα βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα τρεις φορές και άκουσε από το πρώτο ματς, οι φίλαθλοι να τραγουδάνε το όνομα του από το SKODA ΞΑΝΘΗ ARENA.


 


Λίγες ώρες μετά το θριαμβευτικό 4-0 και την δικιά του εξαιρετική απόδοση ο Τσέχος επιθετικός μιλάει στο skodaxanthifc.gr για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, για την δικιά του απόδοση αλλά και για τις πρώτες του εντυπώσεις από την νέα του ομάδα και την νέα πόλη.


 


Η συνέντευξη έλαβε χώρα το μεσημέρι λίγο πριν την έναρξη των προπονήσεων της ακαδημίας και όπως φαίνεται από την φωτογραφία ο Ντόσεκ έγινε αντικείμενο λατρείας.


 


Sk.gr: Λίμπορ, φανταστικό ντεμπούτο με την φανέλα της νέας σου ομάδας. Επιστροφή στις νίκες και 3 γκολ από σένα. Το περίμενες;


 


Λ.Ν: Όταν πραγματοποιείς ντεμπούτο με μια καινούργια ομάδα προσπαθείς να δείξεις στους ανθρώπους της ομάδας ότι αξίζεις και θα βοηθήσεις την ομάδα. Για να πω την αλήθεια περίμενα πως θα έχω πρωταγωνιστικό ρόλο στο παιχνίδι αλλά όχι ότι θα σημειώσω χατ τρικ. Όπως και να έχει τα γκολ είναι αρκετά σημαντικά και κυρίως για τους επιθετικούς αλλά ακόμη πιο σημαντικό είναι η επιστροφή στις νίκες για την SKODA ΞΑΝΘΗ.


 


Sk.gr: Μετά από 12 αγώνες πρωταθλήματος η ομάδα βρήκε τον τρόπο να πάρει τους βαθμούς της νίκης. Αν και είσαι από τους νέους της ομάδας μπορείς να μας πεις τον λόγο για τον οποίο δεν μπορούσε η SKODA ΞΑΝΘΗ να σημειώσει νίκη;


 


Λ.Ν: Πέρα από τα 2 τελευταία ματς με Αστέρα Τρίπολης και Λεβαδειακό δεν μπορώ να πω με σιγουριά για το που οφείλεται. Απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης η ομάδα έπαιξε καλύτερο ποδόσφαιρο σε σχέση με τον Λεβαδειακό αλλά δεν μπόρεσε να σημειώσει κάποιο γκολ. Με τον Λεβαδειακό πετύχαμε 4 και πήραμε μια μεγάλη νίκη. Στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν γνωρίζεις για το ποιος θα νικήσει. Πρέπει να αγωνιστείς και να προσπαθήσεις αλλά και πάλι δεν σημαίνει ότι θα νικήσεις. Ελπίζω με το αποτέλεσμα της Κυριακής να επανέλθουμε στον δρόμο των επιτυχιών.


 


Sk.gr: Επιστρέφουμε στο χατ τρικ που σημείωσες. Περιέγραψε μας τα γκολ που πέτυχες;


 


Λ.Ν: Στο 1ο γκολ που πέτυχα δέχτηκα την πάσα από τον Κωστούλα και είχα τον αντίπαλο αμυντικό στην πλάτη μου. Γύρισα και πλάσαρα και είδα την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα. Στο 2ο τέρμα μου ο Κιντάνα μαζί με τον Σουάνη κινήθηκαν πολύ ωραία και ο Σουάνης προτίμησε να μου δώσει την πάσα για να σιγουρέψουμε το γκολ. Ουσιαστικά μεγάλο μερίδιο ανήκει σε αυτούς εγώ απλώς σούταρα σε άδεια εστία. Όσο για το 3ο γκολ ήταν αποτέλεσμα πίεσης που ασκήσαμε και βρέθηκα απέναντι από τον τερματοφύλακα, σούταρα και μπήκε στα δίχτυα. Πάντως μου έκανε μεγάλη εντύπωση το γεγονός πως μετά από τα γκολ οι φίλαθλοι φώναζαν το όνομα μου. Τους ευχαριστώ πολύ για αυτό.


 


Sk.gr: Στην προηγούμενη συνέντευξη σου δεν είχες καταφέρει να γνωρίσεις την πόλη της Ξάνθης. Μπορείς να μας πεις τώρα κάποια πράγματα;


 


Λ.Ν: Είναι αυτά που μου είχε πει ο Κάρελ Μάλις. Είναι μια ήσυχη πόλη και ιδιαίτερα φιλική. Όλοι γνωρίζονται και σε χαιρετάνε και προσπαθούν να σε εξυπηρετήσουν. Για εμάς που είμαστε νέοι στην πόλη είναι πολύ καλό αυτό και μας βοηθάει να προσαρμοστούμε. Πιστεύω πως και η οικογένεια μου δεν θα έχει κανένα πρόβλημα προσαρμογής. Μόλις επέστρεψα στο σπίτι οι γείτονες μου που είναι φανατικοί φίλαθλοι της ομάδας χτύπησαν το κουδούνι της πόρτας και μου έδωσαν συγχαρητήρια.


 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button