ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ

Δεν θα αγωνιστούν στο παιχνίδι της Skoda Ξάνθης στο Δημοτικό γήπεδο της Καλλιθέας με την τοπική ομάδα, για τους “32” του Κυπέλλου Hellas On Line, ο Χάρης Παππάς και ο Ναμπίλ Ταϊντέρ, αφού ο Γιώργος Παράσχος προτίμησε να τους αφήσει εκτός αποστολής για να ξεκουραστούν.

   Δεν θα αγωνιστούν στο  παιχνίδι της Skoda Ξάνθης στο Δημοτικό γήπεδο της Καλλιθέας με την τοπική ομάδα, για τους “32” του Κυπέλλου Hellas On Line, ο Χάρης Παππάς και ο Ναμπίλ Ταϊντέρ, αφού ο Γιώργος Παράσχος προτίμησε να τους αφήσει εκτός αποστολής για να ξεκουραστούν.


  Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών της SKODA ΞΑΝΘΗ για την αναμέτρηση κυπέλλου με αντίπαλο την Καλλιθέα.


  Ο Γιώργος Παράσχος ανακοίνωσε μετά την λήξη της πρωινής προπόνησης την 18μελή αποστολή που ταξιδεψε στην Αθήνα και θα αγωνιστεί σήμερα και ώρα 14.45 για την πρόκριση στην φάση των 16 του κυπέλλου Ελλάδος.


   Το όνομα του Βραζιλιάνου Λειτέ Περέιρα Μαρσέλο βρίσκεται για πρώτη φορά στην αποστολή της SKODA ΞΑΝΘΗ καθώς με αυτόν τον τρόπο ο Γιώργος Παράσχος επιβράβευσε τις προσπάθειες του αριστερού μέσου όλο αυτό το διάστημα.


Στην αποστολή βρίσκονται ακόμη δύο 20χρονοι (Σταθάκης και Ριζογιάννης) και ένας 21χρονος (Ντοριβάλ).  


   Πάντως πριν την αναχώρηση για το αεροδρόμιο της Χρυσούπολης και την στιγμή του γεύματος στο ξενοδοχείο του αθλητικού κέντρου της ομάδας μια ευχάριστη στιγμή περίμενε το ποδοσφαιρικό τμήμα.


   Συγκεκριμένα οι μαθητές του 5ου Γυμνάσιου Ξάνθης βρισκόταν στο ξενοδοχείο για την εκδρομή τους και τους ευχήθηκαν πρόκριση στο κύπελλο Ελλάδος και κάθε επιτυχία στις μελλοντικές τους υποχρεώσεις.  



   Αναλυτικά η αποστολή έχει ως εξής:


Γκσπούρνιγκ, Λυμπερόπουλος, Παπαδημητρίου, Λαμπριάκος, Λορεφίσε, Τζιωρτζόπουλος, Κιντάνα, Μασιέλ, Ριζογιάννης, Ντοριβάλ, Σταθάκης, Σουάνης, Μαρσέλο, Φλίσκας, Πόι, Κωστούλας, Ζουέλα και Αγκάλι.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button