ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Το ότι η αναμέτρηση με την ΑΕΚ θα διεξαχθεί το Σάββατο όπως είναι φυσικό άλλαξε και τα πλάνα στο πρόγραμμα προπονήσεων της SKODA ΞΑΝΘΗ.

   Το ότι η αναμέτρηση με την ΑΕΚ θα διεξαχθεί το Σάββατο όπως είναι φυσικό άλλαξε και τα πλάνα στο πρόγραμμα προπονήσεων της SKODA ΞΑΝΘΗ. Έτσι το καθιερωμένο ρεπό που υπάρχει την Τρίτη δεν έγινε με αποτέλεσμα το ποδοσφαιρικό τμήμα να βρεθεί στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ομάδας και να γυμναστούν υπό τις οδηγίες του Γιώργου Παράσχου και των συνεργατών του. Προπόνηση θα υπάρχει και τις επόμενες μέρες για τους ποδοσφαιριστές καθώς ακολουθούν πολλά παιχνίδια μέσα σε λίγες μέρες που καθένα από αυτά κρύβει τις δικές τους δυσκολίες.


   Συγκεκριμένα από τις 8 Νοεμβρίου έως τις 16 Νοεμβρίου υπάρχουν 3 παιχνίδια αρκετά δύσκολα. Η αρχή είναι το Σάββατο με την ομάδα της ΑΕΚ για την 8η αγωνιστική. Λίγες μέρες αργότερα και συγκεκριμένα στις 11 Νοεμβρίου υπάρχει η αναμέτρηση για το κύπελλο Ελλάδος με την Καλλιθέα στην Αθήνα ενώ την δύσκολη εβδομάδα ολοκληρώνει το ματς με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή για την 10η αγωνιστική της Super League. Έτσι ο τεχνικός ηγέτης της SKODA ΞΑΝΘΗ προσπαθεί να έχει σε συνεχή επαγρύπνηση τους ποδοσφαιριστές του ώστε η ομάδα να πάρει τα αποτελέσματα που επιθυμεί στις διοργανώσεις που συμμετέχει. Εξάλλου ο προπονητής της SKODA ΞΑΝΘΗ το έχει δείξει πως υπολογίζει όλους τους ποδοσφαιριστές καθώς πλην ελάχιστων εξαιρέσεων όλοι έχουν πάρει χρόνο συμμετοχής και έχουν βοηθήσει με την παρουσία τους στο να έρθουν θετικά αποτελέσματα στην Ξάνθη.


   Ευχάριστα νέα υπάρχουν και από πλευράς επιστροφής τραυματιών καθώς δύο αμυντικοί έδειξαν πως είναι έτοιμοι να προσφέρουν τις πολύτιμες υπηρεσίες τους. Ο Γιάννης Παπαδημητρίου πήρε κανονικά μέρος στην προπόνηση της Τρίτης ενώ ο Σταύρος Τζιωρτζόπουλος ανέβασε στροφές και πιθανόν στην προπόνηση της Τετάρτης να πάρει κανονικά μέρος. Όσο για τους υπόλοιπους (Αβεντάνο, Φεριέρ και Μασιέλ) συνεχίζουν να πραγματοποιούν ατομικό πρόγραμμα. Τέλος αρνητική απάντηση δέχτηκε από τον Πανθρακικό η SKODA ΞΑΝΘΗ, όσον αφορά στην διάθεση εισιτηρίων για την μεταξύ τους αναμέτρηση που θα διεξαχθεί την Κυριακή 16 Νοεμβρίου στα πλαίσια της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

   Συγκεκριμένα η SKODA ΞΑΝΘΗ με επιστολή που απέστειλε ζήτησε 1500 εισιτήρια για τις ανάγκες των φιλάθλων της, για να δεχτεί λίγες μέρες αργότερα την αρνητική απάντηση και την αδυναμία της Διοίκησης του Πανθρακικού να διαθέσει εισιτήρια λόγω της μικρής χωρητικότητας του γηπέδου, η οποία υπερκαλύπτεται από την αυξημένη ζήτηση εισιτηρίων των φιλάθλων του Πανθρακικού για τον συγκεκριμένο αγώνα.

   Για τους μεμονωμένους φιλάθλους που θα θελήσουν να παρακολουθήσουν τον αγώνα θα υπάρχει διάθεση εισιτηρίων από τα εκδοτήρια του γηπέδου, αναφέρει χαρακτηριστικά το έγγραφο.


 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button