ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΟΧΙ

Σύμφωνα με τον κ. Γ.

Σύμφωνα με τον κ. Γ.

Σύμφωνα με τον κ. Γ.

Σύμφωνα με τον κ. Γ. Βαρουφάκη, καθηγητή οικονομικής θεωρίας, η Κυβέρνηση και ενόψει μάλιστα του ΟΧΙ της 28ης Οκτωβρίου, πρέπει να πει ένα μεγάλο ΟΧΙ στους Τροϊκανούς και να αφήσει τους ευρωπαίους να βγάλουν το φίδι από την τρύπα.

Στην τελική αυτό που λένε οι πολίτες και οι οικονομικοί επιστήμονες η ίδια η Κυβέρνηση δεν μπορεί να το αντιληφθεί;

Μήπως έχει αναλάβει απέναντι στους δανειστές δεσμεύσεις ερήμην του Ελληνικού λαού που δεν μπορεί να κάνει αλλιώς;

ΑΠ

 

ΕΚΤΡΩΜΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ

ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΤΟ…ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΑΣΟΚ

 

Όταν συνδικαλιστικά στελέχη του κυβερνώντος κόμματος αποχωρούν από τις τάξεις του ΠΑΣΟΚ και βάζουν σαν στόχο να γκρεμίσουν την Κυβέρνηση αντιλαμβάνεται κανείς που πάμε.

Τα λόγια είναι περιττά… όπως λέει ο Βοσκόπουλος και η Μαρινέλα.

ΑΠ

 

Αλέξης Μητρόπουλος

 

Όταν έγραφα ότι οι Ελεύθερες οικονομικές ζώνες που προωθούνται για να εγκατασταθούν στην Θράκη θα είναι ακόμη ένα δείγμα ότι η Αθήνα θέλει τον αφανισμό της περιοχής μας, κάποιοι αριστερίζοντες “δημοκράτες” μου έλεγαν ότι γράφω έτσι γιατί είμαι ακραίος.

Άντε εγώ ήμουν ακραίος και έβλεπα έτσι τα πράγματα αλλά και ο καθηγητής εργατικού δικαίου που υποστηρίζει τα ίδια πράγματα είναι ακραίος;

Ο άνθρωπος μετά λόγου και γνώσεως λέει ότι αν αυτές οι ελεύθερες οικονομικές ζώνες υλοποιηθούν, έτσι όπως τις φαντάζονται οι Γερμανοί κατακτητές “επενδυτές”, ερήμην των τοπικών αρχών και των πολιτών  αυτής της περιοχής, θα μετατρέψουν τους εργαζόμενους σε εργάτες μιας ημέρας, χωρίς ασφαλιστικά και εργασιακά δικαιώματα.

Άρα επιβεβαιώνεται αυτό που λέω εδώ και καιρό, ότι δηλαδή κάποιοι φωστήρες του ΠΑΣΟΚ και κάποιοι επαγγελματίες της περιοχής μας, οι οποίοι γνωρίζουν πολύ καλά πώς κοντά στους κατακτητές θα μπορέσουν και αυτοί να εκμεταλλευτούν και άλλο τους εργαζόμενους ελέω ελευθέρας οικονομικής ζώνης.

ΑΠ

 

ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΚΑΛΑ

Ο Ν. ΦΩΤΙΑΔΗΣ

 

Γιατί άραγε ο Νίκος Φωτιάδης μετά το “άδειασμα” που έφαγε από το δήμαρχο, εξακολουθεί να τον στηρίζει τόσο πολύ;     ΑΠ

Σχετικά Άρθρα

Back to top button