ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΙ

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Κυριακάτικης εφημερίδας “Εθνος” ο μεγαλομέτοχος της Skoda Ξάνθης και πρόεδρος της ΒΙΑΜΑΡ κ. Χρήστος Πανόπουλος σκέφτεται να κατασκευάσει ξενοδοχειακή μονάδα στη Θάσο με αθλητικές υποδομές.

*Σύμφωνα με δημοσίευμα της Κυριακάτικης εφημερίδας “Εθνος” ο μεγαλομέτοχος της Skoda Ξάνθης και πρόεδρος της ΒΙΑΜΑΡ κ. Χρήστος Πανόπουλος σκέφτεται να κατασκευάσει ξενοδοχειακή μονάδα στη Θάσο με αθλητικές υποδομές.


 



*Εκπλήξεις για τα παιδιά στον παιδότοπο “Peter Pan” την περίοδο του Ξανθιώτικου καρναβαλιού. Θα “ντυθεί” αποκριάτικα και κάθε μέρα θα γίνεται διαγωνισμός καλύτερου παιδικού καρναβαλιού.


 



*Μπράβο στους 1500 φιλάθλους της Ξάνθης που παρά το τσουχτερό κρύο και τον δυνατό άνεμο βρλεθηκαν το μεσημέρι της Κυραικής στα Πηγάδια και πανηγύρισαν τη μεγάλη νίκη της Skoda Ξάνθης επί του Λεβαδειακού.


 



*Νομάρχης Ξάνθης, Ταρενίδης και Ανδρικόπουλος έπιναν το καφεδάκι τους το μεσημέρι του Σαββάτου στο “Ξενία” και συζητούσαν τη συνάντηση του κ. Παυλίδη με τους Νομάρχες  για την τουριστική αξιοποίηση της Εγνατίας οδού.


 


*Πρόβλημα θα έχει το ΠΑΣΟΚ με την εκλογή του κ. Τσίπρα στην προεδρία του Συνασπισμού, τονίζουν τοπικά στελέχη του κινήματος.


 


*Δυσάρεστες και αυτό το Σαββατοκύριακο οι ειδήσεις του αστυνομικού δελτίου στην περιοχή μας (Σελίδα 9). Κάθε μέρα και χειρότερα…


 


f*Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Αλέξανδρος Κοντός θα συμματάσχει σε ενημερωτική εκδήλωση της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας για την τέταρτη προγραμματική περίοδο που θα πραγματοποιηθεί αύριο, Τετάρτη.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button