ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΙΑΚΟΥ

Αλλαγές υπήρχαν στο πρόγραμμα των αγώνων της Super League λόγω της συμμετοχής της Superleague στο Εθνικό πένθος για την κοίμηση του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου.

    Αλλαγές υπήρχαν στο πρόγραμμα των αγώνων της Super League λόγω της συμμετοχής της Superleague στο Εθνικό πένθος για την κοίμηση του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου.


Μετά τις αλλαγές η SKODA ΞΑΝΘΗ θα αγωνιστεί μόνο 1 φορά το Σάββατο, κάτι που θα συμβεί την 24η αγωνιστική όταν θα ταξιδέψει στην Θεσσαλονίκη για να αντιμετωπίσει τον Ηρακλή. 


Οι 4 τελευταίες αγωνιστικές, από την 27η έως και την 30η, θα πραγματοποιηθούν με κοινή ώρα έναρξης στις 19:00, σε ημερομηνίες που θα ανακοινωθούν από την Super League 


 


Αναλυτικά το πρόγραμμα αγώνων της SKODA ΞΑΝΘΗ έχει ως εξής: 


 


Κυριακή 10 Φεβρουαρίου


στις 15:00 SKODA ΞΑΝΘΗ – Λεβαδειακός


 Κυριακή 17 Φεβρουαρίου


στις 16:45 ΑΕΚ – SKODA ΞΑΝΘΗ


 Κυριακή 24 Φεβρουαρίου


στις 15:00 SKODA ΞΑΝΘΗ – Λάρισα 


Κυριακή 2 Μαρτίου


στις 15:00 SKODA ΞΑΝΘΗ – Πανιώνιος


 Σάββατο 8 Μαρτίου


στις 19:00 Ηρακλής – SKODA ΞΑΝΘΗ


 Κυριακή 16 Μαρτίου


στις 19:00 SKODA ΞΑΝΘΗ – Παναθηναικός 


Κυριακή 23 Μαρτίου


στις 16:45 ΟΦΗ – SKODA ΞΑΝΘΗ 


 



   Ήταν το 28ο λεπτό της συνάντησης όταν ο Τόμας Ραντζίσκι πήρε την μπάλα από το κέντρο πραγματοποιώντας προσπάθεια 20 μέτρων με κατεύθυνση την εστία της Βέροιας. Ο Σταύρος Λαμπριάκος βλέποντας τον Καναδό να πλησιάζει την μεγάλη περιοχή κινήθηκε στην πλάτη της άμυνας. Ο Καναδός επιθετικός με σκαφτή πάσα τον βρήκε και ο ποδοσφαιριστής με την φανέλα Νο 13 με πανέμορφο γυριστό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κοτταρίδη δίνοντας αέρα 2 τερμάτων στην ομάδα του. 


  Παράλληλα το γκολ που πέτυχε ήταν το 50ο της ποδοσφαιρικής του καριέρας στα γήπεδα της Α’ Εθνικής κατηγορίας και μετέπειτα Super League. Ήταν το 29ο με την φανέλα της SKODA ΞΑΝΘΗ, μια επίδοση που τον φέρνει στην 7η θέση των σκόρερ. 


   Ο ξανθομάλλης επιθετικός συγκέντρωσε το 35,3% των ψήφων έναντι 29,4% του Ισμαήλ Μπλάνκο και 17,6% του Μερκούρη Καραλιόπουλου του Απόλλων Καλαμαριάς. 


 


Φέρνει τερματοφύλακα


 


  Tην έκπληξη θέλει να κάνει η Ξάνθη, η οποία -παρ’ όλο που θεωρητικά έχει κλείσει το ρόστερ της- ενδέχεται σήμερα να έρθει σε συμφωνία με Πολωνό τερματοφύλακα. 


   Πρόκειται για νεαρό “λαβράκι”, όπως τονίζουν οι άνθρωποι της ομάδας, που αν τελικά αποκτηθεί θα μπορέσει να προσφέρει πολλά στο σύλλογο στο μέλλον. Στο μεταξύ, η ΠΑΕ κίνησε νομικές διαδικασίες εναντίον του Tούρινα, ο οποίος τυπικά ανήκει στο σύλλογο αλλά η τύχη του αγνοείται από τα Xριστούγεννα. 


 


Δανεικοί σε Kαλαμαριά και Eθνικό


 


  Aπό την άλλη πλευρά, οι Ξανθιώτες φαίνεται ότι ήρθαν σε συμφωνία με τον Aπόλλωνα Kαλαμαριάς για το δανεισμό των Mπάρκογλου και Kοντοδήμου. 


H μετακίνησή τους αναμένεται να ανακοινωθεί και τυπικά σήμερα, όπως άλλωστε και ο δανεισμός του Kαζάκη, που όπως όλα δείχνουν θα καταλήξει στον Eθνικό.


 


  Προσοχή στα στημένα


 


Στα αγωνιστικά, η προετοιμασία για τη σαββατιάτικη αναμέτρηση με τον Aτρόμητο συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς. 


O Nίκος Kεχαγιάς δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο Pίκκα (κλήθηκε στην Eθνική Eλπίδων) και τον τραυματία Γκσπούρνινγκ, ενώ ζήτησε από τους παίκτες του να δώσουν μεγάλη προσοχή στα στημένα του Aτρόμητου.


Σχετικά Άρθρα

Back to top button