Αποχωρήσεις

Με την υπογραφή συμβολαίων των Μπάρκογλου και Κοντοδήμου στον Απόλλωνα Καλαμαριάς, έληξε αυτό το μίνι μεταγραφικό σήριαλ…

  Με την υπογραφή συμβολαίων των Μπάρκογλου και Κοντοδήμου στον Απόλλωνα Καλαμαριάς, έληξε αυτό το μίνι μεταγραφικό σήριαλ…


   Πιο συγκεκριμένα, χθες, προτελευταία ημέρα των μεταγραφών , ο Απόλλων Καλαμαριάς ενισχύθηκε με τους δύο πρώην ποδοσφαιριστές της Ξάνθης.


   Το αντίτιμο της μεταγραφής πλησιάζει στο σύνολο τις 600.000 Ευρώ με την Ξάνθη να εισπράττει ένα ποσό της τάξης των 200.000 Ευρώ και τους ποδοσφαιριστές να παίρνουν ως αποζημίωση τα υπόλοιπα για συμβόλαια 1,5 χρόνων (Μπάρκογλου) και 2,5 χρόνων (Κοντοδήμος). 


Σε δηλώσεις τους, ο μεν Μπάρκογλου τόνισε την ύπαρξη πολλών γνωστών του (απο προηγούμενη κοινή τους θητεία) ποδοσφαιριστών, ενώ ο Κοντοδήμος δήλωσε έτοιμος να συμμετάσχει στην ενδεκάδα ακόμα και αυτό το Σαββατοκύριακο.


   Και οι δύο δεν ξέχασαν να ευχαριστήσουν τον Μάκη Κατσαβάκη για την επιμονή του να τους εντάξει στην ομάδα και την εμπιστοσύνη που τους έδειξε.


   Σε ότι αφορά το θέμα του Μπάρκογλου, το μπάσιμο του Πανσερραϊκού στην μεταγραφή του ήταν “δυνατό”, όμως η επιμονή του Κατσαβάκη και το γεγονός πως ο Απόλλων αγωνίζεται στην Super League έγειραν την πλάστιγγα υπέρ του.


   Τέλος παίκτης του Εθνικού είναι απο χθές και ο Βλάσης Καζάκης. 


 Σ. Κατσαούνης


 


xanthifans.gr

Σχετικά Άρθρα

Back to top button