Ηρθε ο Μπόρος, στη Γερμανία ο Καζάκης

Στην Ξάνθη βρίσκεται από προχθες ο 28χρονος Σλοβάκος τερματοφύλακας Πέτερ Μπόρος προκειμένου να δοκιμαστεί από τον Νίκο Κεχαγιά.

   Στην Ξάνθη βρίσκεται από προχθες ο 28χρονος Σλοβάκος τερματοφύλακας Πέτερ Μπόρος προκειμένου να δοκιμαστεί από τον Νίκο Κεχαγιά.


   Ο ψηλόσωμος γκολκίπερ πήρε μέρος στο δίτερμα, αφήνοντας καλές εντυπώσεις στο τεχνικό επιτελείο. 


   Ο Μπόρος θα προπονηθεί και σήμερα, προκειμένου να βγουν πιο ασφαλή συμπεράσματα και να ανάψει το πράσινο φως για την απόκτησή του.


Από την άλλη πλευρά, ο Βλάσης Καζάκης βρίσκεται στη Γερμανία, όπου έλαβε μέρος στην προπόνηση της Φορτούνα Ντίσελντορφ (Γ κατηγορία γερμανικού πρωταθλήματος). 


   Ο 24χρονος επιθετικός έχει πάρει άδεια μέχρι την Κυριακή, προκειμένου να δοκιμαστεί από τους Γερμανούς και να λάβει μέρος στο τουρνουά κόντρα στην Μπάγερν και την Γκλάντμπαχ.


   Πάντως, οι πρώτες εντυπώσεις που έχει αφήσει είναι ιδιαίτερα καλές και -σύμφωνα με γερμανικά δημοσιεύματα- ο Καζάκης θα ήθελε να συνεχίσει την καριέρα του στη Γερμανία, καθώς η αδερφή του μένει στη Φραγκφούρτη. 


   Στο μεταξύ, οι ενοχλήσεις του Κωστούλα δεν εμπνέουν ανησυχία, ενώ οι μπλε κάρτες των Πένκο και Γκαστόν δεν έχουν φθάσει ακόμη, θέτοντας τους παίκτες εκτός πλάνων για το ματς με την Τρίπολη.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button