ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΙ

*Για πρώτη φορά στην Ξάνθη θα πραγματοποιηθεί πανελλήνιο συνέδριο ζαχαροπλαστών το καλοκαίρι του 2008.


Περίπου 800 ζαχαροπλάστες από Ελλάδα και Κύπρο θα βρεθούν στο Νομό μας. Φέτος το συνέδριο έγινε στο Βόλο και πέρσι στη Χαλκίδα.


 



*Την Παρασκευή του Αγίου Χαρίτωνα, προστάτη των ζαχαροπλαστών, τα ζαχαροπλαστεία θα παραμείνουν κλειστά.


Στις 8 το βράδυ στη “Νεράϊδα” θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση προς τιμή των εργαζομένων.


 


*Η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ ΑΟ πρόκειται να διοργανώσει εκδήλωση την Τρίτη 25.09.07 και ώρα 11:00 στο Ειδικό Γυμνάσιο Αλεξανδρούπολης προς τιμή των μαθητών που παρακολουθούν τα μαθήματα. 


Στα παιδιά θα διανεμηθεί αθλητικό υλικό αλλά και διάφορα δώρα της SKODA ΞΑΝΘΗ, η οποία για ακόμη μια φορά επιδεικνύει υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και ευαισθησίας. Την ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ ΑΟ θα εκπροσωπήσει ο Team Manager Στέλιος Κατρακυλάκης. 


 



*Εχει δίκιο ο σύλλογος διδασκόντων του 4ου λυκείου Ξάνθης και διαμαρτύρεται. (σελίδα 7).


Κάποιοι φαίνεται θέλουν υποβαθμισμένο το 4ο Λύκειο Ξάνθης.


Οι υπεύθυνοι αδιαφορούν και λύση στα προβλήματα δε δίνεται.


 



*Στις 14 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκαν εκλογές στο Σύλλογο Πομάκων Ν. Ξάνθης.


Τα 27 άτομα που ψήφισαν ανέδειξαν πρόεδρο τον κ. Κόντε Ταχήρ. Αντιπρόεδρος ο κ. Μεχμεταλή Ιρφάν και γραμματέας ο κ. Εφέντη Αλιέ.


Ο σύλλογος ετοιμάζεται να οργανώσει τέλη Οκτωβρίου πομακική βραδιά, με παραδοσιακά εδέσματα και χορούς, σε γνωστό ξενοδοχείο  ενώ στις προθέσεις του είναι να κυκλοφορήσει cd με πομακικά τραγούδια και βιβλίο με παραδόσεις των πομάκων.


 



*Ανακοινώνεται ότι, την  Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2007, από 10 00 έως 14 00 Ω, κλιμάκιο στρατιωτικών ιατρών, αποτελούμενο από Καρδιολόγο και Ψυχίατρο συνοδευόμενο από ανάλογο νοσηλευτικό προσωπικό και μέσα, θα βρίσκεται στο Κέντρο Υγείας ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ, για δωρεάν υγειονομικές εξετάσεις των κατοίκων.


Επίσης την ίδια ημέρα, δεύτερο κλιμάκιο αποτελούμενο από ιατρό γενικής ιατρικής,  θα βρίσκεται στο Aγροτικό   Iατρείο   ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ,  όπου  θα εξετάσει κατοίκους των χ. Δαφνώνας, Καρυόφυτο και Κομνηνά.


Σχετικά Άρθρα

Back to top button