Επέστρεψε ο Ρίκκα, εν αναμονή του Ραντζίνσκι

Με την παρουσία του τεχνικού της ομάδας, Εμίλιο Φερέρα, διεξήχθη η προχθεσινή προπόνηση της Ξάνθης. Ο Βέλγος τεχνικός είδε όλους τους παίκτες του να ολοκληρώνουν… αλώβητοι το πρόγραμμα, ενώ στα ευχάριστα προστέθηκε και η επιστροφή του Αντώνη Ρίκκα. Εντός των ημερών αναμένεται στην πόλη και ο Τόμας Ραντζίνσκι.

Με την παρουσία του τεχνικού της ομάδας, Εμίλιο Φερέρα, διεξήχθη η προχθεσινή προπόνηση της Ξάνθης.


Ο Βέλγος τεχνικός είδε όλους τους παίκτες του να ολοκληρώνουν… αλώβητοι το πρόγραμμα, ενώ στα ευχάριστα προστέθηκε και η επιστροφή του Αντώνη Ρίκκα. Εντός των ημερών αναμένεται στην πόλη και ο Τόμας Ραντζίνσκι. 


 



Επέστρεψε


ο Ρίκκα 


 


Με ατομικό πρόγραμμα συνδυάστηκε η επιστροφή του Αντώνη Ρίκκα στις προπονήσεις της Ξάνθης. Λόγος η κούραση του 21χρονου μέσου από τα ταξίδια και τους αγώνες που έδωσε με την Εθνική ομάδα των Ελπίδων.


Αξίζει να σημειωθεί πως, ο νεαρός άσος ήταν από τις βασικές επιλογές του ομοσπονδιακού τεχνικού, Νίκου Νιόπλια στους αγώνες με αντιπάλους το Αζερμπαϊτζάν (2-0) και τα Νησιά Φερόες (2-0). 


 


Περιμένει


Ραντζίνσκι… 


 


Το “come- back” του Τόμας Ραντζίνσκι περιμένουν άπαντες στις τάξεις της Ξάνθης.


Ο Καναδός επιθετικός ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την εθνική του ομάδα, αγωνιζόμενος για 60 λεπτά στον φιλικό αγώνα με αντίπαλο την Κόστα Ρίκα (1-0).


Έτσι λοιπόν, εντός των ημερών θα επιστρέψει στη χώρα μας και θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα. 


Σχετικά Άρθρα

Back to top button