“ΑΓΩΝΕΣ” ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ;

Με αφορμή δημοσιεύματα του τοπικού τύπου, στα οποία ο Νομάρχης Ξάνθης κ. Παυλίδης απάντησε στον υποψήφιο Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Τριαντάφυλλο Παπαδόπουλο σε όσα εκείνος ανέφερε στην παρουσία του ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ, ο κ. Παπαδόπουλος αναφέρει τα εξής:

Με αφορμή δημοσιεύματα του τοπικού τύπου, στα οποία ο Νομάρχης Ξάνθης κ. Παυλίδης απάντησε στον υποψήφιο Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Τριαντάφυλλο Παπαδόπουλο σε όσα εκείνος ανέφερε στην παρουσία του ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ, ο κ. Παπαδόπουλος αναφέρει τα εξής:


“Είναι γνωστό ότι ο κ. Παυλίδης είναι από τα στελέχη της Ν.Δ. που εντεταλμένα λειτουργεί με βάση το συμφέρον πρωτίστως της παράταξής του και κατά δεύτερη προτεραιότητα – και όταν του το επιτρέπουν οι κομματικές συνθήκες – λειτουργεί και ως εκλεγμένος Νομάρχης. Ποιος δεν θυμάται ότι διοργάνωνε συλλαλητήρια και έγραφε επιστολές διαμαρτυρίας όταν το ΠΑΣΟΚ ήταν κυβέρνηση;


Ποιος δεν θυμάται ότι όλες του οι αντιρρήσεις υπήρχαν όταν το ΠΑΣΟΚ κυβερνούσε τον τόπο αυτό; Αλλά φυσικά ο κ. Παυλίδης, όπως και ολόκληρη η Ν.Δ. ξεχνά ότι ως Νομάρχης λειτούργησε με κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ, όλα του τα έργα, είναι έργα ΠΑΣΟΚ και δεν έχει τίποτε να επιδείξει, εκτός από εκδηλώσεις φιέστας και κομματικής προσωπικής αντιπαροχής, στα τρία και πλέον χρόνια που είναι κυβέρνηση η παράταξή του, η Ν.Δ.. Ας ξαναδιαβάσει την εισήγηση που έκανε στην κομματική φιέστα του Υπουργείου για το Δ’ Κ.Π.Σ. στην Αθήνα, σε ότι αφορά τα έργα που έχουν συντελεστεί σε Αν. Μακεδονία και Θράκη!


Οι μέρες που ο κ. Παυλίδης έλεγε τα πάντα και γινόταν πιστευτός, πέρασαν ανεπιστρεπτί.


Η Ξάνθη ΑΛΛΑΖΕΙ. Θα ΥΠΟΧΡΕΩΘΕΙ σε συνεργασία, γιατί αυτή την εντολή πήρε από τον Ξανθιώτικο Λαό. Εργα στην πράξη και όχι στα λόγια! Η ΝΕΑ ΑΛΛΑΓΗ ξεκίνησε.”


ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΝΙΚΗΣ


Στην Καβάλα, στον τόπο όπου δόθηκε το μήνυμα της ΝΙΚΗΣ του ΠΑΣΟΚ, βρέθηκε και ο Υποψήφιος Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ξάνθης, ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ. Αμέσως μετά την πρωτόγνωρη συγκέντρωση και την άνευ προηγουμένου πολιτική ομιλία του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ και αυριανού Πρωθυπουργού ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ο κ. Παπαδόπουλος προέβη στην εξής δήλωση:


 “Σήμερα η Ανατολική Μακεδονία και η Θράκη ψήφισαν. Ψήφισαν ΝΕΑ ΑΛΛΑΓΗ. Το μήνυμα ήταν σαφές. Η Δεξιά παρένθεση τελειώνει οριστικά για τον τόπο μας.


Προχωρούμε μπροστά. Τα αλλάζουμε όλα. Δίνουμε ελπίδα στη χώρα, στους πολίτες της, στους νέους ανθρώπους που παρέμειναν για τρεισήμισι χρόνια όμηροι της υποτιθέμενης διακυβέρνησης της Ν.Δ..


Η Αλλαγή στην πράξη, ξεκίνησε.


Είμαστε όλοι συντεταγμένοι σε αυτό και την ερχόμενη Κυριακή, ο λαός θα δώσει την εντολή στο ΠΑΣΟΚ για να κυβερνήσει τον τόπο επαναφέροντας το κλίμα ασφάλειας, αξιοπρέπειας, προοπτικής. ΜΑΖΙ για τη ΝΙΚΗ!” Από το Γραφείο Τύπου

Σχετικά Άρθρα

Back to top button