ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΛΙΟΡΚΙΑΣ ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 15 ΗΜΕΡΕΣ & ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΩΝ ΠΡΟΩΡΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ, μπορεί να επιτρέψει το ΣΥΝΤΑΓΜΑ, για μια περίπτωση που δεν ήταν ποτέ δυνατό να συλλάβει συγκεκριμένα και να διατυπώσει ρητά και ο πιο υποψιασμένος Νομοθέτης ή Πολιτικός Ηγέτης!

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 15 ΗΜΕΡΕΣ & ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΩΝ ΠΡΟΩΡΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ, μπορεί να επιτρέψει το ΣΥΝΤΑΓΜΑ, για μια περίπτωση που δεν ήταν ποτέ δυνατό να συλλάβει συγκεκριμένα και να διατυπώσει ρητά και ο πιο υποψιασμένος Νομοθέτης ή Πολιτικός Ηγέτης!


Τον ΑΝΕΛΕΗΤΟ ΠΟΛΕΜΟ ΦΩΤΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΠΙΝΕΙ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΝΟΤΙΑ ΕΥΒΟΙΑ και άλλες περιοχές, σκότωσε ήδη 52 άτομα και έχει θέσει τη χώρα σε κατάσταση “ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ”, σε τέτοια κρίση, απειλή και βαθμό, που αναγκάζεται να καλέσει σε άμεση και επείγουσα βοήθεια όλες τις χώρες της Ευρώπης!!!


Κατά το Άρθρο 48 , παράγραφοι 1 & 2, μπορεί να κηρυχθεί η χώρα ή τμήμα της χώρας σε ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΛΙΟΡΚΙΑΣ “σε περίπτωση πολέμου, επιστράτευσης εξαιτίας εξωτερικών κινδύνων ή άμεσης απειλής της εθνικής ασφάλειας… θέτει σε εφαρμογή, σε ολόκληρη την Επικράτεια ή σε τμήμα της, το νόμο για κατάσταση πολιορκίας…” και να ληφθούν μέτρα για περίοδο έως 15 ημερών! Ακόμη και εάν έχει διαλυθεί η Βουλή, μπορεί να υπάρξει σχετικό Προεδρικό Διάταγμα με πρόταση του Υπουργικού Συμβουλίου!!! Η χώρα αυτή τη στιγμή αντιμετωπίζει ΠΥΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΛΙΟΡΚΙΑΣ!


Η χώρα αντιμετωπίζει όχι απλά “απειλή της εθνικής ασφάλειας” αλλά συντελεσθείσα ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ, καταστολή της Εθνικής Ασφάλειας και εξάπλωση της Απειλής! Οι πολλές δε ενδείξεις και οι εκατοντάδες ταυτόχρονες εστίες, που δείχνουν ΣΧΕΔΙΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΕΜΠΡΗΣΤΩΝ, ΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ “ΑΠΕΙΛΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ”!!! Αυτή τη στιγμή καταστρέφεται η ΦΥΣΙΚΗ & ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΔΑΣΙΚΕΣ ΕΚΤΑΣΕΙΣ, ΑΠΕΙΛΟΥΝΤΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ και Η ΧΩΡΑ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗ, που συνεχίζεται ασταμάτητα!


ΔΙΟΤΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΝΑΚΑΜΨΕΙ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΣΗΚΩΝΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ! Ταυτόχρονα στοχεύεται ένα μοναδικά σημαντικό κομμάτι της Θρησκευτικής και Ιστορικής πορείας του αθάνατου Μοριά και ολόκληρου του Έθνους!


ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ λοιπόν ΜΕΣΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΠΟΛΕΜΟ, ΣΕ ΚΛΙΜΑ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΕΝΘΟΥΣ, ΣΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΦΕΡΕΤΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΪΔΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ, ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΑΣΤΕΓΟΥΣ, ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ και πολύ περισσότερο ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ, οι οποίες θα είναι κυριολεκτικά πρόκληση!


Η ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 15 ΗΜΕΡΕΣ, είναι πλέον επιβεβλημένη! Και σύμφωνη με το πνεύμα του Συντάγματος, αλλά και τα δάκρυα και τις στάχτες της Εθνικής Συμφοράς! ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΟ ΝΩΡΙΤΕΡΟ ΠΙΑ ΣΤΙΣ 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ Με εκτίμηση www.NOIAZOMAI.net Κωνσταντίνος Κάλφας

Σχετικά Άρθρα

Back to top button