ΑΡΕΣΕ Ο ΤΟΜΙΤΣ ΒΑΣΙΚΟΣ Ο ΑΛΒΑ

Τον 20χρονο Ιταλό τερματοφύλακα των ακαδημιών της Άρσεναλ, Βίτο Μανόλε, δοκιμάζει τις τελευταίες μέρες στα Πηγάδια ο προπονητής της Ξάνθης, Εμίλιο Φερέρα.

Τον 20χρονο Ιταλό τερματοφύλακα των ακαδημιών της Άρσεναλ, Βίτο Μανόλε, δοκιμάζει τις τελευταίες μέρες στα Πηγάδια ο προπονητής της Ξάνθης, Εμίλιο Φερέρα. Να σημειώσουμε ότι ο ταλαντούχος Ιταλός “πορτιέρο”, εφόσον ικανοποιήσει τους ανθρώπους του τεχνικού τιμ της ομάδας θα γίνει προσπάθεια να αποκτηθεί με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο από την ακαδημία του αγγλικού συλλόγου, με οψιόν αγοράς από την ακριτική ομάδα.


Στην απογευματινή προπόνηση της Τετάρτης, ο Βέλγος τεχνικός έδωσε προτεραιότητα στην κίνηση στο χώρο με και χωρίς την μπάλα, αλλά και στην τακτική του παιχνιδιού της ομάδας του. Ακόμα, ένα ακόμα ευχάριστο για τον Εμίλιο Φερέρα ήταν, ότι πέρα από τον Γιώργο Μπάρκογλου, που ταλαιπωρείται ακόμα από ένα τράβηγμα στο πόδι, δεν είχε άλλες απουσίες στο “μπλοκάκι” του.


Κλείνοντας, θα πρέπει να αναφέρουμε ακόμα πως πολύ θετικά είναι τα πρώτα “μηνύματα” που έρχονται από τη Ξάνθη, σχετικά με το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, τον Αντέ Τόμιτς, του οποίου η “μπλε κάρτα” θα φτάσει μέχρι σήμερα.


 


Μέτρα για τον αγώνα με ΠΑΟΚ


Η Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης σας ενημερώνει ότι, σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 21.08.2007/12.00′ στα γραφεία του γηπέδου της Π. Α. Ε. SKODA Ξάνθης στην οποία συμμετείχαν : α)εκπρόσωπος της ΠΑΕ SKODA Ξάνθης, β)εκπρόσωπος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, γ)εκπρόσωπος της Δ. Ε. Α. Β δ)εκπρόσωπος της Super League και ο Αστυνομικός Διευθυντής Ξάνθης αποφασίστηκε όπως κατά την ποδοσφαιρική συνάντηση μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ SKODA Ξάνθη και Π. Α. Ε. ΠΑΟΚ και για το πρωτάθλημα της SUPERLEAGUE που θα διεξαχθεί το προσεχές Σάββατο 25 Αυγούστου και ώρα 21.15′ στο γήπεδο της Π. Α. Ε. SKODA Ξάνθης στα Πηγάδια Ξάνθης η κερκίδα (Δ) του γηπέδου να μείνει κλειστή και να μη διατεθούν εισιτήρια σε φιλάθλους της ομάδας της Π. Α. Ε. ΠΑΟΚ καθώς η Π. Α. Ε. ΠΑΟΚ δε ζήτησε τη χορήγηση και διάθεση εισιτηρίων σε φιλάθλους της ομάδας της.


Οι φίλαθλοι που θα προσέρχονται στο γήπεδο για την παρακολούθηση της ως άνω ποδοσφαιρικής συνάντησης θα φέρουν υποχρεωτικά μαζί τους την κάρτα μέλους διαρκείας καθώς και την ταυτότητά τους για τη διαπίστωση της ταυτοπροσωπίας. Από την Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης θα ληφθούν αυστηρότατα μέτρα τάξης, τροχαίας και ασφάλειας και δε θα επιτραπεί σε κανένα φίλαθλο η προσέγγιση στο γήπεδο της ΠΑΕ SKODA Ξάνθης που δεν κατέχει εισιτήριο.


Στους κατόχους εισιτηρίων υπενθυμίζουμε επίσης ότι, για την προστασία των φιλάθλων, των αθλητών και των λοιπών αθλητικών παραγόντων, θα διενεργείται αυστηρός έλεγχος σε όλους τους προσερχομένους φιλάθλους και δεν θα επιτραπεί η είσοδος σε οποιονδήποτε κατέχει πανό με συνθήματα, εκτός από αυτά που αναφέρονται στην αντιμετώπιση της βίας στα γήπεδα καθώς και οποιουδήποτε άλλου συναφούς αντικειμένου που απαγορεύεται από την σχετική περί αθλητισμού νομοθεσία (βεγγαλικά, κροτίδες καπνογόνα, εύφλεκτες ύλες και αντικείμενα που μπορούν να προκαλέσουν σωματικές βλάβες).


Ζητούμε την κατανόηση των φιλάθλων για την τυχόν καθυστέρησή και παρακαλούμε να προσέλθουν έγκαιρα για αποφυγή ταλαιπωρίας.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button