ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΓΚΑΙΝΙΩΝ 6ΗΣ ΦΙΛΟΤΕΛΙΚΗΣ ΈΚΘΕΣΗΣ – ΠΡΟΣΚΟΠΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΗΜΟ

Πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία και τη συμμετοχή Παλαιών, ενεργών Προσκόπων και μελών της Φιλοτελικής Εταιρείας, την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012  τα εγκαίνια της 6ης Φιλοτελικής Έκθεσης που είναι αφιερωμένη στο Προσκοπικό Γραμματόσημοκαι διοργανώνει η Περιφερειακή Εφορεία Προσκόπων Ξάνθης σε συνεργασία με την Φιλοτελική Εταιρεία Ξάνθης  στην αίθουσα του Ιδρύματος Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης στο «Π» των Καπναποθηκών.

Πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία και τη συμμετοχή Παλαιών, ενεργών Προσκόπων και μελών της Φιλοτελικής Εταιρείας, την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012  τα εγκαίνια της 6ης Φιλοτελικής Έκθεσης που είναι αφιερωμένη στο Προσκοπικό Γραμματόσημοκαι διοργανώνει η Περιφερειακή Εφορεία Προσκόπων Ξάνθης σε συνεργασία με την Φιλοτελική Εταιρεία Ξάνθης  στην αίθουσα του Ιδρύματος Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης στο «Π» των Καπναποθηκών.Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Έφορος Περιοχής Ανατολικής Μακεδονίας –Θράκης κ. Καβούκης, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Φωτιάδης, Πρόεδροι Συλλόγων και οργανώσεων και γονείς των Προσκόπων.

Προηγήθηκε σύντομος χαιρετισμός του Διευθυντή του Ιδρύματος και του Περιφερειακού Εφόρου Ξάνθης κ.Στόικου ενώ στη συνέχεια ο συλλέκτης κ. Τριαντάφυλλος  Μεταξάςμίλησε για την συλλογή του η οποία  περιλαμβάνει 5.500 Προσκοπικά Γραμματόσημα από όλο τον κόσμο, και στη συνέχεια ακολούθησε ξενάγηση στα εκθέματα.

Η έκθεση θα διαρκέσει από τις  12 Οκτωβρίου 2012  έως  12 Νοεμβρίου 2012 στην αίθουσα του Ιδρύματος Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης στο «Π» των Καπναποθηκώνθα λειτουργεί καθημερινά από 10:00 έως 14:00      και  από 18:00έως 21:00 με ελεύθερη είσοδο.

Από την Εφορεία Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων

Σχετικά Άρθρα

Back to top button