Αγώνας Σπόρ

Ο ταλαντούχος και ελπιδοφόρος Κουρτίδης στον ΛΕΥΚΙΠΠΟ

Ο ΑΟ ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ με χαρά ανακοινώνει την απόκτηση με μορφή δανεισμού του νεαρού ταλαντούχου καλαθοσφαιριστή Απόστολου Κουρτίδη από τον Αρίωνα Ξάνθης. Ο Απόστολος είναι ένας πολλά υποσχόμενος παίκτης και πιστεύουμε πως θα προσφέρει σημαντικά στοιχεία στην ομάδα μας.

Η μεταγραφή του έγινε με δανεισμό από τον Αρίωνα Ξάνθης και είμαστε ευγνώμον για την συνεργασία και την παραχώρησή τους.

Είμαστε βέβαιοι πως ο ταλαντούχος παίχτης θα ενσωματωθεί άμεσα στην ομάδα μας και θα συμβάλει στην επίτευξη των στόχων μας για τη φετινή σαιζόν. Η ενίσχυσή του αποτελεί μια ακόμα ένδειξη της δέσμευσής μας να υποστηρίξουμε τους νέους και ταλαντούχους αθλητές, ενθαρρύνοντας την ανάπτυξή τους και την εξέλιξή τους στον χώρο του μπάσκετ. Ανυπομονούμε να δούμε τον Απόστολο Κουρτίδη να φορά τη φανέλα μας και να ενταχθεί στην οικογένειά μας.

Εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας προς τον Αρίωνα Ξάνθης για την εποικοδομητική και θετική συνεργασία που είχαμε, έχουμε και θα συνεχίσουμε να έχουμε. Ένας από τους σημαντικούς στόχους που έχουμε είναι να υπάρχει άριστη συνεργασία με όλα τα σωματεία μα πάνω από όλα με τις ομάδες της πόλης μας.

Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία και είμαστε βέβαιοι πως μαζί θα συνεχίσουμε να γράφουμε ιστορία.

Σύντομο βιογραφικό

Γεννήθηκε στις 30 Ιουνίου 2006 και ξεκίνησε το μπάσκετ στις  ακαδημίες του Αρίωνα αγωνιζόμενος στο παιδικό, εφηβικό και στο ανδρικό τμήμα που συμμετείχε στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Το αδιαμφισβήτητο ταλέντο του έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον όλων των Εθνικών προπονητών με αποτέλεσμα να συμμετέχει στις προεπιλογές Εθνικών ομάδων μέσω της διαδικασίας των προπονήσεων αγώνων της ΕΚΑΣΑΜΑΘ.

Παράλληλα ο ύψους 1.85 που αγωνίζεται στη θέση του γκαρντ συμμετείχε την περσινή σαιζόν στο πρωτάθλημα των Rising Star με την Μεικτή ομάδα του Βορρά.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης
Close
Back to top button