ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΙ

Ο Σύλλογος Βορειοελλαδιτών Μεσσηνίας (Μακεδόνων – Θρακιωτών) με έδρα την Καλαμάτα θα τιμήσει και θα προβάλλει μέσα σε μια πανηγυρική εκδήλωση τον πανέμορφο και γραφικό Ν. Ξάνθης. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την 29 Μαρτίου με την παρουσία τοπικών μουσικών συγκροτημάτων.

   *Ο Σύλλογος Βορειοελλαδιτών Μεσσηνίας (Μακεδόνων – Θρακιωτών) με έδρα την Καλαμάτα θα τιμήσει και θα προβάλλει μέσα σε μια πανηγυρική εκδήλωση τον πανέμορφο και γραφικό Ν. Ξάνθης.


    Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την 29 Μαρτίου με την παρουσία τοπικών μουσικών συγκροτημάτων.


    Σκοπός του συλλόγου είναι η τουριστική προβολή της Ξάνθης, η προβολή των προϊόντων αλλά και κάθε άλλο στοιχείο (ιστορικό, αρχαιολογικό, γεωγραφικό, λαογραφικό κλπ) που θα συμβάλει στη σφαιρική ενημέρωση του Μεσσήνιου και ευρύτερα του Πελοποννήσιου.


   Επίσης στόχος είναι η αρτιότερη παρουσία των ιδιαιτεροτήτων της Ξάνθης και η παρακίνηση των Μεσσηνίων και ευρύτερα των Πελοποννησίων να την επισκεφθούν και να τη γνωρίσουν από κοντά.


   Εχουν προσκληθεί και θα παραστούν οι φορείς της Ξάνθης (Ιερά Μητρόπολη – Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση – ΤΕΔΚ – Επιμελητήριο ΠΛΕ Ξάνθη – Ενωση Ξενοδόχων κ.λ.π.).


 



   *Τα μέλη του δικηγορικού συλλόγου Ξάνθης απέχουν από τα καθήκοντά τους σήμερα Τετάρτη, σε ένδειξη διαμαρτυριάς για τις προωθούμενες αλλαγές στο ασφαλιστικό σύστημα, που οδηγούν σε διάλυση το ταμείο νομικών.


 



    *Τα παιδιά, το διοικητικό συμβούλιο και οι εργαζόμενοι του ψυχολογικού κέντρου Ξάνθης, σας προσκαλούν στο κόψιμο της βασιλόπιτάς τους, τη Δευτέρα 28 Ιανουαρίου στις 17.30, στην αίθουσα της λέσχης αξιωματικών φρουράς Ξάνθης στην κεντρική πλατεία.


 



    *Σήμερα Τετάρτη και ώρα 17.30 στην αίθουσα του ξενοδοχείου “Νατάσσα” ο Σύλλογος Υπαλλήλων ΕΛΤΑ Ξάνθης μας καλεί στη συνέντευξη τύπου για την απεργία που προκήρυξε η ΠΟΣΤ στην περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης τη Δευτέρα 28 Ιανουαρίου.


 


Η συνέντευξη τύπου θα δοθεί από κλιμάκιο της ομοσπονδίας


 



   *Η νέα τοπική διοίκηση του περιφερειακού τμήματος Θράκης του οικονομικού επιμελητηρίου της Ελλάδας που προήλθε από τις εκλογές της 9ης Δεκεμβρίου, συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:


Πρόεδρος,


Μαλτέζος Μενέλαος


Αντιπρόεδρος,


Πετρίδης Συμεών


Γεν. γραμματέας,


Χωρινόπουλος


Απόστολος


Οικ. επόπτης,


Βαλσαμίδης


Γεώργιος


Μέλη,


Βαρζόπουλος


Ευάγγελος


Μποζμπουάζης


Νικόλαος


Ναλμπάντης


Γεώργιος


 



   *Την βασιλόπιτα της πρόκειται να κόψει σήμερα το απόγευμα  και ώρα 18:30 η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ ΑΟ στο Ξενοδοχείο Le Chalet.


    Πέρα από το Διοικητικό Συμβούλιο που θα παραβρεθεί στην εκδήλωση, θα είναι οι ποδοσφαιριστές της SKODA ΞΑΝΘΗ με τις οικογένειες του, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας Νέων, όλα τα μέλη της τεχνικής ηγεσίας, το Διοικητικό προσωπικό καθώς και οι αρχές του τόπου.


 


  *Την προσεχή Πέμπτη στις 12:00 θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της ΕΠΟ, στο Ελληνικό, η κλήρωση για την προημιτελική και ημιτελική φάση του Κυπέλλου.


   Στην κληρωτίδα θα μπουν οι Θρασύβουλος, Άρης, Skoda Ξάνθη, Λάρισα, Ολυμπιακός, Ατρόμητος, Ηρακλής και ο νικητής του αγώνα ΟΦΗ-Αγροτικός Αστέρας

Σχετικά Άρθρα

Back to top button