ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ Ο ΠΟΥ

Για την Γερμανία φεύγει ο Μάουρο Πόι όπου και θα εγχειριστεί από τον διακεκριμένο ιατρό Κο Γκοντόλια με στόχο να αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση της επιστροφής του στους αγωνιστικούς χώρους.

   Για την Γερμανία φεύγει ο Μάουρο Πόι όπου και θα εγχειριστεί από τον διακεκριμένο ιατρό Κο Γκοντόλια με στόχο να αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση της επιστροφής του στους αγωνιστικούς χώρους. 


Ο Κος Γκοντόλιας έχει χειρουργήσει με απόλυτη επιτυχία στο παρελθόν και άλλους ποδοσφαιριστές της SKODA ΞΑΝΘΗ με τελευταία περίπτωση αυτή του αρχηγού της ομάδας Γιάννη Παπαδημητρίου. 


   Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής θα συνοδευτεί από την φίλη του καθώς και τον Team Manager της SKODA ΞΑΝΘΗ Κο Στέλιο Κατρακυλάκη.


Αν όλα εξελιχθούν ομαλά ο 2ος σκόρερ της SKODA ΞΑΝΘΗ θα εγχειριστεί την Πέμπτη και θα πάρει εξιτήριο τα επόμενα 24ωρα. 


 



ΚΛΗΡΩΣΗ


ΚΥΠΕΛΛΟΥ


 


   Με ιδιαίτερη αγωνία περιμένουν την κλήρωση του κυπέλλου Ελλάδος οι ομάδες που συνεχίζουν στον θεσμό καθώς η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ενημέρωσε πως η κλήρωση της προημιτελικής και της ημιτελικής φάσης του κυπέλλου θα διεξαχθεί σήμερα και ώρα 12:00. 


   Στην κληρωτίδα θα μπουν 7 ομάδες, αλλά και το ζευγάρι ΟΦΗ-Αγροτικός Αστέρας, το οποίο είναι και το μόνο που έχει οδηγηθεί σε επαναληπτικό καθώς δεν είχε αναδείξει νικητή (1-1). Η αναμέτρηση έχει οριστεί για τις 13 Φεβρουαρίου. 


   Να θυμίσουμε πως πέρα από την SKODA ΞΑΝΘΗ στο κύπελλο συμμετέχουν ακόμη οι Ολυμπιακός, Ατρόμητος, Ηρακλής, Λάρισα, Αρης και Θρασύβουλος. 


 



Ο ΤΣΙΚΙΝΗΣ ΣΦΥΡΙΖΕΙ


ΞΑΝΘΗ-ΒΕΡΟΙΑ


 


   Ο Βασίλης Παμπορίδης (Κιλκίς) θα διευθύνει την αναμέτρηση ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός και ο Ηλίας Μαζαράκος (Άρτας) αυτή μεταξύ Ολυμπιακού και Άρη, για τη 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ.


Στο παιχνίδι ΑΕΚ-Λεβαδειακός διαιτητής θα είναι ο Δημήτρης Κύρκος, ενώ στο ντέρμπι του Ηρακλείου μεταξύ Εργοτέλη και ΟΦΗ ο Αναστάσιος Κάκος.


 


Αναλυτικά: 


Εργοτέλης-ΟΦΗ:


Αναστάσιος Κάκος (Κέρκυρα)  


Skoda Ξάνθη-Βέροια:


Ηρακλής Τσίκινης (Μεσσηνίας) 


 Ηρακλής-Αστέρας Τρίπολης:


 Σταύρος Τριτσώνης (Αθήνα)  


Πανιώνιος-Απόλλων Καλαμαριάς:


Θεόδωρος Γκαϊτατζής (Δράμας)  


ΑΕΚ-Λεβαδειακός:


Δημήτρης Κύρκος (Ηπείρου)  


Λάρισα-Ατρόμητος Αθηνών:


Δημήτρης Καλόπουλος (Θεσσαλονίκης) 


Ολυμπιακός-Άρης:


Ηλίας Μαζαράκος (Άρτας)  


ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός:


Βασίλης Παμπορίδης (Κιλκίς) 


Σχετικά Άρθρα

Back to top button