Η SKODA ΞΑΝΘΗ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Η SKODA ΞΑΝΘΗ ξεκίνησε από νωρίς του Σαββάτου το άνοιγμα της με τον κόσμο της Ξάνθης καθώς από τις 10 το πρωί μέχρι το μεσημέρι στην Κεντρική Πλατεία Ξάνθης υπήρχε αντιπροσωπεία της ομάδας η οποία φρόντισε να μοιράσει πολλά δώρα στον κόσμο αλλά και να δώσει χαρά στους μικρούς και μεγάλους φίλους.

    Η SKODA ΞΑΝΘΗ ξεκίνησε από νωρίς του Σαββάτου το άνοιγμα της με τον κόσμο της Ξάνθης καθώς από τις 10 το πρωί μέχρι το μεσημέρι στην Κεντρική Πλατεία Ξάνθης υπήρχε αντιπροσωπεία της ομάδας η οποία φρόντισε να μοιράσει πολλά δώρα στον κόσμο αλλά και να δώσει χαρά στους μικρούς και μεγάλους φίλους. 


   Στην συνάντηση που έγινε στην πλατεία βρέθηκαν και οι 3 τερματοφύλακες της SKODA ΞΑΝΘΗ και συγκεκριμένα οι Σωτήρης Λυμπερόπουλος, Μίχαελ Γκσπούρνιγκ και Ράντοσλαβ Γιανουκίεβιτς που βοήθησαν με τις ποδοσφαιρικές τους γνώσεις οι φίλαθλοι να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα και να πάρουν το δώρο τους. 


   Επίσης ο team manager της SKODA ΞΑΝΘΗ όπως και ο Πρόεδρος Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών ΑΟΞ-SKODA ΞΑΝΘΗ Χριστόφορος Διαμαντής παραβρέθηκαν στην εκδήλωση.


   Μάλιστα ο πρώτος συμμετείχε χωρίς όμως να καταφέρει να σκοράρει.


Πάντως αναμνηστικό δώρο υπήρχε για όλους τους συμμετέχοντες, είτε βρήκαν, στόχο είτε όχι. 


    Ο τερματοφύλακας της SKODA ΞΑΝΘΗ, Σωτήρης Λυμπερόπουλος σαφώς χαρούμενος δήλωσε στο skodaxanthifc.gr:


    Πιστεύω πως τέτοιες κινήσεις βοηθούν τις ομάδες να προσεγγίζουν καλύτερα την νέα γενιά φιλάθλων. Βρέθηκα με τους συμπαίχτες μου στην πλατεία της Ξάνθης και πήραμε την αγάπη του κόσμου κάτι που μας έδωσε δύναμη.


    Νομίζω πως στο παιχνίδι που συμμετείχαν όλοι υπήρχαν μόνο νικητές και κανένας χαμένος.


   Εύχομαι σε όλους που συμμετείχαν να έχουν ένα ευχάριστο καλοκαίρι και συγχαρητήρια σε αυτούς που διοργανώσανε αυτή την εκδήλωση”


   Οι εκδηλώσεις της SKODA ΞΑΝΘΗ όσον αφορά τον διαγωνισμό το goal της ζωής σου θα συνεχιστούν και το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στην παραλία των Μαγγάνων.


   Το 3ημερο 15 με 17 Αυγούστου θα διεξαχθούν στο αθλητικό κέντρο της ομάδας.


 


 


ΗΡΘΕ  Ο ΑΓΚΑΛΙ


  Από το μεσημέρι του Σαββάτου ο Βίκτορ Αγκάλι βρίσκεται στην πόλη της Ξάνθης και συμμετέχει πλέον στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της SKODA ΞΑΝΘΗ. Ανθρωποι της ομάδας τον υποδέχτηκαν από το αεροδρόμιο της Καβάλας και τον μετέφεραν στο αθλητικό κέντρο της ομάδας όπου βρίσκονται και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές. 


  Όπως είναι γνωστό οι παίχτες της SKODA ΞΑΝΘΗ βρίσκονται από την Δευτέρα 7 Ιουλίου στο ξενοδοχειακό συγκρότημα της ομάδας και θα παραμείνουν εκεί μέχρι τις 20 Ιουλίου. Ο team manager, Γιώργος Κασναφέρης, υποδέχτηκε τον Νιγηριανό επιθετικό και αμέσως του έδειξε το αθλητικό κέντρο καθώς και τους απαραίτητους χώρους που χρειάζονται οι αθλητές. 


   Ο Βίκτορ Αγκάλι σαφώς κουρασμένος από το ταξίδι δεν θέλησε εκείνη την στιγμή να προβεί σε κάποια δήλωση αλλά αισθάνθηκε χαρούμενος όταν ενημερώθηκε πως το βράδυ θα γίνει η παρουσίαση του ρόστερ της αγωνιστικής περιόδου 2008-09. Πάντως, όπως δήλωσε στο skodaxanthifc.gr, θα δώσει συνέντευξη τις επόμενες μέρες. 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button