“Εξ’ ιδίων κρίνουν τα αλλότρια”

“Εξ’ ιδίων κρίνουν τα αλλότρια”, αυτή είναι η απάντηση του Δημάρχου Ξάνθης κυρίου Στυλιανίδη στην νέα παράσταση μιζέριας και εμπάθειας της παράταξης “Πολίτες για την Αλλαγή” και στο “Δελτίο Τύπου” που ανήρτησε στην ιστοσελίδα της και κοινοποίησε στα ΜΜΕ η Τ.Ο ΠΑΣΟΚ Ξάνθης για τη λειτουργία Δήμου και ΔΕΥΑΞ. Ο κύριος Στυλιανίδης σε δήλωσή του αναφέρει τα εξής:

    “Εξ’ ιδίων κρίνουν τα αλλότρια”, αυτή είναι η απάντηση του Δημάρχου Ξάνθης κυρίου Στυλιανίδη στην νέα παράσταση μιζέριας και εμπάθειας της παράταξης “Πολίτες για την Αλλαγή” και στο “Δελτίο Τύπου” που ανήρτησε στην ιστοσελίδα της και κοινοποίησε στα ΜΜΕ η Τ.Ο ΠΑΣΟΚ Ξάνθης για τη λειτουργία Δήμου και ΔΕΥΑΞ.


   Ο κύριος Στυλιανίδης σε δήλωσή του αναφέρει τα εξής: 



   Δηλώσεις σκοπιμότητας και κατευθυνόμενης τακτικής από τα κεντρικά του ΠΑΣΟΚ να μιλούν για σκάνδαλα, τα οποία κατασκευάζονται στην σφαίρα φαντασίας κάποιων, προσπαθώντας να θολώσουν τα νερά και να κερδίσουν , ποιος ξέρει τι…, αποτελούν οι συκοφαντικές δηλώσεις των ανωτέρω. 


  Η πολιτική που ασκούν μηδενιστική και ισοπεδωτική.


  Οι ακραίες φράσεις, οι ανακρίβειες και οι ύβρεις αποκαλύπτουν την απουσία πολιτικής και τη φτώχεια του πολιτικού τους λόγου.


  Τους κατανοώ, διότι ο πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνεται για να σωθεί.


Κύριοι, ατυχήσατε και αδικείτε και τον εαυτό σας!


  Μακριά από εμάς η στείρα, καιροσκοπική πολιτική και η πολιτική ένδεια! 


  Με κατηγορείτε για κακή διαχείριση, για αδιαφάνεια, για τσουχτερά δημοτικά τέλη, για  νέες αυξήσεις σ αυτά και προσπαθείτε να μειώσετε την προσωπικότητά μου με αχαρακτήριστες εκφράσεις και ύβρεις.


  Προφανώς, αν και γνωρίζετε, αποκρύπτετε ότι:


  1. Οι πάσης φύσεως δαπάνες του Δήμου γίνονται σύμφωνα με τις νόμιμες διαδικασίες και τελούν υπό την έγκριση του Ελεγκτικού Συνεδρίου του Κράτους και χωρίς αυτήν δεν “βγαίνει” ευρώ από το ταμείο του Δήμου. Με τον ίδιο νόμιμο τρόπο λειτουργούν και οι επιχειρήσεις και τα Νομικά Πρόσωπα του Δήμου.


  2. Τα “τσουχτερά” όπως τα αποκαλείτε δημοτικά τέλη, είναι μικρότερα από αυτά όλων των άλλων πρωτευουσών των νομών της περιφέρειά μας κατά 23%  ( μέσο όρο).


   3. Νέες αυξήσεις δημοτικών τελών υπάρχουν μόνον στην κακόβουλη,             αχαλίνωτη φαντασία σας.


  4. Τα στοιχεία για προμήθειες και ανείσπρακτα ενοίκια είναι γνωστά στον  επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, καθώς και οι πετυχημένες προσπάθειές μας για την μείωσή των.


  5. Λόγω της συνετής διαχείρισης του Δήμου, από την χρήση του 2007,  μεταφέρθηκαν στο 2008, 3.130.835 Ευρώ, την εποχή μάλιστα που σχεδόν όλοι οι Δήμοι είναι καταχρεωμένοι και πολλοί αδυνατούν να πληρώσουν και τους υπαλλήλους τους ακόμη.


   6. Το ποιος είναι ο Δήμαρχος, φαίνεται από το έργο του Δήμου και από την  εμπιστοσύνη που δείχνει καθημερινά ο κόσμος στο πρόσωπό του και στα μέλη της παράταξής του. Το έργο αυτό, όπως και εσείς πολύ καλά γνωρίζετε, βασίζεται στους πυλώνες της ανιδιοτελούς προσφοράς, του οράματος, της αποφασιστικότητας αλλά και της γνώσης μας σε θέματα Τοπικής Αυτοδιοίκησης.


  Σε λίγο θα δημοσιευθεί ο ισολογισμός του Δήμου. Ας μελετήσετε τα στοιχεία και ας τον συγκρίνετε με αυτούς άλλων δήμων. 


  Περιμένω την κριτική σας.


  Κύριοι, μήπως είναι καιρός αντί να μας εγκαλείτε  να δώσετε στην δημοσιότητα τα οικονομικά στοιχεία και το πώς αντιμετωπίζετε τα έξοδα λειτουργίας του εντευκτηρίου της παράταξής σας ( ενοίκια, υπαλλήλους, Δημοσιογράφους, ΔΕΗ. ΟΤΕ, δημοσιεύσεις κλπ ).


  Μήπως, λέω μήπως, πρέπει να μας γνωρίσετε αν υποβάλλατε στην περιφέρεια τα οικονομικά προεκλογικά σας στοιχεία ως οφείλατε και αν ναι να μας τα γνωστοποιήσετε;


   Δ)  Αγαπητοί φίλοι του Δ.Σ της Τ.Ο του ΠΑΣΟΚ, εσείς μπορεί να το αγνοείτε συνειδητά, σας πληροφορώ όμως πως τα χιλιάδες αγνά μέλη του κινήματός σας, συμφωνούν μαζί μου, πως “όταν η θερμοκρασία δεν είναι η επιθυμητή, δεν φταίει το θερμόμετρο”.   


   

Σχετικά Άρθρα

Back to top button