ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΙ

*Η Αναπτυξιακή απέκλεισε τον “ΑΓΩΝΑ” και το “Εμπρός” (αν δεν κάνω λάθος) από το διαφημιστικό πρόγραμμα του Leader. Να ρωτήσουμε με ποια κριτήρια έγινε η επιλογή των εφημερίδων; Ο Λύρατζης μπορεί να μας απαντήσει;

 



*Η Αναπτυξιακή απέκλεισε τον “ΑΓΩΝΑ” και το “Εμπρός” (αν δεν κάνω λάθος) από το διαφημιστικό πρόγραμμα του Leader.


Να ρωτήσουμε με ποια κριτήρια έγινε η επιλογή των εφημερίδων;


Ο Λύρατζης μπορεί να μας απαντήσει;


 


*Το Ράδιο Αρβύλα πρώτο χθες στις 12.30 το μεσημέρι μετέδωσε τη συνέντευξη Νικολόπουλου – Μιχαηλίδη (προέδρου ΜΑΚΡΟ) για την οικονομική συμφωνία της εταιρίας με την ομάδα μπάσκετ της Ξάνθης.


 


*Ετοιμάζονται οι φίλαθλοι της Ξάνθης να μεταβούν την Κυριακή στη Βέροια για τον αγώνα της Σκόντα. Μακάρι να γίνει το 3 Χ 3.


Η κορυφή είναι ωραία…


 


*Νέα αναβολή πήρε η εκδίκαση της υπόθεσης της 28χρονης δασκάλας που την ημέρα της τελετής του αγιασμού παρέσυρε με το αυτοκίνητο της ένα 3χρονο κοριτσάκι στο 2ο δημοτικό σχολείο  Χρυσούπολης.


Η εκδίκαση της υπόθεσης ορίστηκε πλέον για τις 6 Δεκεμβρίου, καθώς η 38χρονη κατηγορούμενη δεν ήταν δυνατό να παραστεί  αφού βρίσκεται ακόμη στην ψυχιατρική κλινική του νοσοκομείου Καβάλας με βαριά ψυχιατρική αγωγή.


Επίσης η δίκη αναβλήθηκε και λόγω της απουσίας των γονέων της 3χρονης.


Αξίζει βέβαια να σημειωθεί ότι η υγεία του 3χρονου κοριτσιού μέρα με τη μέρα βελτιώνεται και σύμφωνα με τη νέα ιατρική γνωμάτευση το κοριτσάκι αναμένεται να πάρει εξιτήριο σε λίγες μέρες.


 


*Κάθε μέρα 9, 11 το πρωί και 1 το μεσημέρι ο Κοσμάς Γεωργιάδης σας ενημερώνει για την τοπική επικαιρότητα από το Ράδιο Αρβύλα 88,8.


 


*Κατά τη διάρκεια τελετής των εγκαινίων της έκθεσης “Καβάλα 2007” ο κ. Αγγελόπουλος επεσήμανε πως η περιφέρεια ΑΜ-Θ “στο τέλος του χρόνου, θα έχει ξεπεράσει το 80% στην απορροφητικότητα του περιφερειακού επιχειρησιακού προγράμματος, ώστε στο τέλος του προγράμματος δε θα υπάρχει κανένας κίνδυνος απώλειας πόρων.


Με τη δεξαμενή έργων που έχουμε, είμαστε απόλυτα σίγουροι ότι τα πράγματα θα προχωρήσουν”.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button