Ανακοίνωση της ΝΕ Ξάνθης του ΚΚΕ για τα προβλήματα υδροδότησης στον Κένταυρο

Η Ν.Ε. Ξάνθης του ΚΚΕ χαιρετίζει τους κατοίκους του Κενταύρου που με δυναμικό τρόπο διεκδικούν την επίλυση του προβλήματος της υδροδότησης του χωριού. Εδώ και μέρες σε περιοχές του χωριού δεν τρέχει σταγόνα νερό.

Η Ν.Ε. Ξάνθης του ΚΚΕ χαιρετίζει τους κατοίκους του Κενταύρου που με δυναμικό τρόπο διεκδικούν την επίλυση του προβλήματος της υδροδότησης του χωριού. Εδώ και μέρες σε περιοχές του χωριού δεν τρέχει σταγόνα νερό. Δεκάδες κάτοικοι του Κενταύρου πραγματοποίησαν παράσταση διαμαρτυρίας στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Μύκης τη Δευτέρα 29 Αυγούστου απαιτώντας την άμεση επίλυση του προβλήματος.

Ανάλογα προβλήματα εδώ και χρόνια δημιουργούνται σε διάφορους οικισμούς του δήμου Μύκης, πράγμα που οφείλεται στην έλλειψη ενός σύγχρονου, καλοσυντηρημένου δίκτυου ύδρευσης, απόρροια της χρόνιας υποχρηματοδότησης της τοπικής αυτοδιοίκησης από την κεντρική κυβέρνηση για ζητήματα υποδομών.

Καλούμε  τους κατοίκους του Κενταύρου να συνεχίσουν τον αγώνα μέχρι την οριστική επίλυση του προβλήματος. Να απαιτήσουν μέσω του Δημοτικού Συμβουλίου από την κυβέρνηση να εξασφαλιστεί η χρηματοδότηση για την δημιουργία ενός σύγχρονου δικτύου ύδρευσης που να καλύπτει όλες τις ανάγκες.

 

Η Ν.Ε. Ξάνθης του  ΚΚΕ

Σχετικά Άρθρα

Back to top button