Το Λαχείο της “Αγάπης”

Αγαπητοί συμπολίτες,

φέτος για ακόμη μια χρονιά κυκλοφορεί το ΛΑΧΕΙΟ της ΑΓΑΠΗΣ, με κόστος λαχνού το 1 ευρώ και δώρα ένα μηχανάκι 125cc και δύο ποδήλατα επώνυμων εταιριών.

Αγαπητοί συμπολίτες,

φέτος για ακόμη μια χρονιά κυκλοφορεί το ΛΑΧΕΙΟ της ΑΓΑΠΗΣ, με κόστος λαχνού το 1 ευρώ και δώρα ένα μηχανάκι 125cc και δύο ποδήλατα επώνυμων εταιριών. Η κλήρωση θα γίνει με το λαϊκό λαχείο της 25ης Οκτωβρίου του 2011 και κάθε λαχνός έχει πάνω τυπωμένους τέσσερις νικηφόρους αριθμούς.

Τα τελευταία πέντε έτη πολλοί από εσάς στηρίζετε τις δράσεις και πρωτοβουλίες του συλλόγου μας που έχουν ως στόχο την προώθηση και εδραίωση της Ιδέας της Εθελοντικής Αιμοδοσίας στο Νομό μας μέσω της αγοράς έστω και ενός λαχνού μας ετησίως.

Επισημαίνουμε ότι βασική προϋπόθεση της εύρυθμης λειτουργίας του Συλλόγου είναι η οικονομική του αυτοτέλεια ώστε να συνεχίζει και να επεκτείνει τις δράσεις του. Ένας σύλλογος που ποτέ δεν ήταν κρατικοδίαιτος και βασιζόταν στις ευγενικές συνεισφορές των συμπολιτών του αλλά και των επιχειρήσεων και εταιριών της περιοχής μας. Χαρακτηριστικά αναφέρουμε ότι τα περσινά έσοδα της λαχειοφόρου είναι που κρατούν ακόμα σε λειτουργία τα γραφεία μας.

Παρακαλούμε για μια ακόμη φορά να ενισχύσετε τις δράσεις μας. Δε ζητιανεύουμε! Προσφέρουμε και διεξάγουμε αξιοπρεπώς για άλλη μια χρονιά μία λαχειοφόρο αγορά με καθαρά διαφανείς όρους. Από το περιορισμένο υστέρημα όλων μας μπορούμε να διαθέσουμε ένα ευρώ για την “αγάπη” της Ξάνθης που βοηθάει οποιονδήποτε χτυπήσει την πόρτα της.

Το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα επιτροπές αποτελούμενες από τα μέλη του Δ.Σ. και από εθελοντές που μας στηρίζουν θα επισκέπτονται την αγορά της πόλης, τις  επιχειρήσεις, τις δημόσιες υπηρεσίες, τα στέκια των πολιτιστικών συλλόγων προκειμένου να διαθέσουν λαχνούς της “αγάπης”. Σας παρακαλούμε να ανταποκριθείτε και σε αυτό το κάλεσμά μας.

 

“Δεν ξέρεις ποτέ τι γίνεται, ξέρεις όμως πάντα ποιος θα σε βοηθήσει”

“Όπως κάθε σταγόνα μετράει…έτσι και κάθε ευρώ μετράει”

 

Για το Δ.Σ.

 

            Ο Πρόεδρος                                             Ο Γεν. Γραμματέας              

 

Ιωάννης Χαρ. Παπαχρόνης                        Κωνσταντίνος Αθ. Σιωπίδης

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button