Προσοχή στον Εργοτέλη, πρόστιμο στον Μπάρκογλου

Η Ξάνθη σκέφτεται τον επικίνδυνο Εργοτέλη που ψάχνει βαθμούς για την σωτηρία του και προετοιμάζεται χωρίς προβλήματα προκειμένου να κλείσει τον α’ γύρο με νίκη! Ο Νίκος Κεχαγιάς επεσήμανε στους παίκτες του ότι δεν πρέπει να υποτιμήσουν τους Κρητικούς και τους ζήτησε να είναι συγκεντρωμένοι ώστε να κατακτήσουν τους τρεις βαθμούς.

     Η Ξάνθη σκέφτεται τον επικίνδυνο Εργοτέλη που ψάχνει βαθμούς για την σωτηρία του και προετοιμάζεται χωρίς προβλήματα προκειμένου να κλείσει τον α’ γύρο με νίκη!


     Ο Νίκος Κεχαγιάς επεσήμανε στους παίκτες του ότι δεν πρέπει να υποτιμήσουν τους Κρητικούς και τους ζήτησε να είναι συγκεντρωμένοι ώστε να κατακτήσουν τους τρεις βαθμούς.


     Τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα Πένκο, Εσμεράντο, Μίτου και Τζιωρτζόπουλος δεν υπολογίζονται ενόψει του αγώνα με τον Εργοτέλη.


      Αφενός διότι οι μπλε κάρτες δεν έχουν φτάσει ακόμα στην ελληνική ομοσπονδία, αφετέρου επειδή ο Κεχαγιάς δεν σκόπευε να τους χρησιμοποιήσει χωρίς αρκετές προπονήσεις στα πόδια τους.


Κατά τα άλλα, ο Μπάρκογλου τιμωρήθηκε με πρόστιμο 700 ευρώ για την απόφαση να εκτελέσει το πέναλτι με τον Ολυμπιακό.


     Η εντολή του Κεχαγιά στο Φάληρο ήταν “Διγκόζης”. Αγωνιστικά ο μακροχρόνια τραυματίας Ντελγκάδο θα απουσιάσει. 


 



Χάθηκαν τα ίχνη του Τούρινα 


 


    Αδικαιολόγητα απών ήταν για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα ο Ιβάν Τούρινα από την προπόνηση της Ξάνθης.


     Ο 28χρονος Κροάτης πορτιέρο, που δεν έχει επιστρέψει από την πατρίδα του στην οποία βρέθηκε για τις γιορτές, έχει αντιληφθεί ότι αποτελεί ξένο σώμα για την ομάδα και με τον τρόπο αυτόν τραβάει το σχοινί στα άκρα ώστε να εκδιωχθεί και να του καταβληθεί η αποζημίωση που προβλέπεται βάσει του συμβολαίου του. 


     Ο νεοαποκτηθείς Μίτου ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, αλλά δεν θα αγωνιστεί αφού δεν έχει έρθει η μπλε κάρτα του (όπως επίσης και των Μπένκο, Γκαστόνε), ενώ είναι πίσω από πλευράς φυσικής κατάστασης.


  

Σχετικά Άρθρα

Back to top button