ΚΑΙ ΤΩΡΑ Η ΑΕΚ

Η επόμενη μέρα του αγώνα με τον Εργοτέλη δεν επέτρεπε στους ποδοσφαιριστές της SKODA ΞΑΝΘΗ χαμόγελα καθώς μέσα σε λίγες μόνο ώρες έχουν να δώσουν ακόμη ένα σημαντικό παιχνίδι με αντίπαλο την ΑΕΚ για το κύπελλο Ελλάδος. Ουσιαστικά αυτές ήταν και οι επισημάνσεις του Νίκου Κεχαγιά προς τους ποδοσφαιριστές τους οποίους προσπάθησε να συγκεντρώσει στο προσεχές παιχνίδι που θα διεξαχθεί την Τετάρτη στο SKODA ΞΑΝΘΗ ARENA.

    Η επόμενη μέρα του αγώνα με τον Εργοτέλη δεν επέτρεπε στους ποδοσφαιριστές της SKODA ΞΑΝΘΗ χαμόγελα καθώς μέσα σε λίγες μόνο ώρες έχουν να δώσουν ακόμη ένα σημαντικό παιχνίδι με αντίπαλο την ΑΕΚ για το κύπελλο Ελλάδος. Ουσιαστικά αυτές ήταν και οι επισημάνσεις του Νίκου Κεχαγιά προς τους ποδοσφαιριστές τους οποίους προσπάθησε να συγκεντρώσει στο προσεχές παιχνίδι που θα διεξαχθεί την Τετάρτη στο SKODA ΞΑΝΘΗ ARENA. 


    Το πρόγραμμα δεν περιείχε κάτι το ιδιαίτερο σε σχέση με τις προηγούμενες προπονήσεις που ακολουθούσαν μετά από παιχνίδι. Οι παίχτες που αγωνίστηκαν στην αναμέτρηση με τον Εργοτέλη πραγματοποίησαν χαλαρό πρόγραμμα σε αντίθεση με αυτούς που δεν έπαιξαν ή είχαν λίγο χρόνο συμμετοχής που ακολούθησαν πιο βεβαρημένο πρόγραμμα. Ανάμεσα σε αυτούς και ο Πολωνός Ράφαλ Γκρέλακ που αρχίζει να προσαρμόζεται στο νέο περιβάλλον αλλά και να γνωρίζει τους νέους του συμπαίχτες. 


    Τέλος στο μέτωπο των τραυματιών υπάρχει ανησυχία για τον αρχηγό της ομάδας, Γιάννη Παπαδημητρίου που αποχώρησε τραυματίας από την συνάντηση με τον Εργοτέλη στις αρχές της επανάληψης και γίνεται αγώνας δρόμου από το ιατρικό επιτελείο έτσι ώστε να πάρει μέρος την Τετάρτη με την ΑΕΚ. Στην τελευταία προπόνηση της Τρίτης που θα γίνει στις 18:00 θα εξαρτηθεί αν θα μπορέσει να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του. 



     Λίγο πριν ξεκινήσει η προπόνηση το skodaxanthifc.gr συνάντησε τον προπονητή της SKODA ΞΑΝΘΗ, Νίκο Κεχαγιά, στο γραφείο του και του ζήτησε την άποψη του για τον ερχόμενο αγώνα με την ΑΕΚ, την παρουσία του κόσμου αλλά και για τις μεταγραφές. 


     Σε λίγες ώρες υπάρχει ένα μεγάλο παιχνίδι με αντίπαλο την ΑΕΚ. Ποια η γνώμη σας για το παιχνίδι; 


    Πρόκειται για έναν πολύ καλό αντίπαλο που μέχρι στιγμής έχει μια πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα. Όπως γνωρίζετε ο θεσμός του κυπέλλου ενδιαφέρει πολύ την ομάδα μας και θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να περάσουμε στην φάση των 8. 


    Στους τελευταίους αγώνες οι φίλαθλοι της SKODA ΞΑΝΘΗ φεύγουν με ενθουσιασμό από τις κερκίδες. Τι περιμένετε από τον κόσμο την Τετάρτη; 


     Μπορεί όλοι μας κατά την διάρκεια του αγώνα να είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι μας αλλά καταλαβαίνουμε ότι ο κόσμος μένει ικανοποιημένος από αυτό που βλέπει. Κάθε συμπαράσταση από τον κόσμο μας βοηθάει στην προσπάθεια ανάκαμψης που πραγματοποιούμε. Πιστεύω πως και την Τετάρτη θα μας βοηθήσουν και θα μας δώσουν την απαραίτητη ώθηση. 


    Στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο η SKODA ΞΑΝΘΗ έχει ενισχυθεί με 5 ποδοσφαιριστές.


    Πότε πιστεύετε ότι μπορείτε να τους υπολογίζετε; 


     Πράγματι η ομάδα μας απέκτησε 5 ποδοσφαιριστές. Ο Σταύρος Τζιωρτζόπουλος μαζί με τους Γκαστόν Εσμεράντο και Ράφαλ Γκρέλακ εμφανίζονται πιο έτοιμοι από τους υπόλοιπους δύο. Ο Μάριους Μίτου και ο Σεμπαστιάν Πένκο έχουν πάρει άδεια και αναμένεται να επιστρέψουν στο τέλος της εβδομάδας που διανύουμε και θα χρειαστεί μεγαλύτερος χρόνος ώστε να προσαρμοστούν στις απαιτήσεις της νέας τους ομάδας.


 


 


Την Τετάρτη


 


Ξάνθη – ΑΕΚ  για το κύπελλο


15 ευρώ το εισιτήριο


 



   Η μεγάλη ώρα της SKODA ΞΑΝΘΗ έφτασε καθώς σε λίγα 24 ώρα πρόκειται να διασταυρώσει τα ξίφη της με την ΑΕΚ με τον νικητή να κερδίζει μια θέση στην τελική 8αδα του κυπέλλου Ελλάδος.


   Το συγκρότημα του Νίκου Κεχαγιά βρίσκεται σε καλή κατάσταση κάτι που το δείχνει στους αγώνες της Super League όπου έχει αρχίσει να παίζει καλό ποδόσφαιρο και να ευχαριστεί τους φιλάθλους της. 


Από την άλλη πλευρά η ΑΕΚ με την λήξη του 1ου γύρου βρίσκεται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα με μόλις 1 βαθμό πίσω από τον Ολυμπιακό.


   Στον αγώνα που είχε γίνει στις 28 Οκτωβρίου είχε καταφέρει με γκολ του Μπλάνκο να πάρει τους βαθμούς της νίκης στο SKODA ΞΑΝΘΗ ARENA. 


   Για όσους ενδιαφέρονται να παραβρεθούν στον σημαντικό αγώνα μπορούν να προμηθευτούν το εισιτήριο τους από το περίπτερο της SKODA ΞΑΝΘΗ στην κεντρική πλατεία από τις 10:00 έως τις 14:00 και από τις 17:00 έως τις 20:00. 


   Επίσης στα γραφεία της SKODA ΞΑΝΘΗ που εδρεύουν στο ξενοδοχείο Le Chalet από τις 10:00 έως τις 17:00. Η τιμή για όλες τις θύρες είναι 15 Ευρώ και η κάρτα μέλους όπως τα τελευταία χρόνια δεν ισχύει.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button