Περιφέρεια

Έφυγε από τη ζωή ο εκδότης της «Ελεύθερης Θράκης»

Μεγάλη απώλεια για τη δημοσιογραφική οικογένεια ο ξαφνικός θάνατος του εκδότη της «Ελεύθερης Θράκης», Σταύρου Κονδύλη.

Το βράδυ της Δευτέρας αισθάνθηκε αδιαθεσία και μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, όπου και εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Δυστυχώς άφησε την τελευταία του πνοή το μεσημέρι της Τρίτης .

Ανέλαβε την έκδοση της εφημερίδας «Ελεύθερη Θράκη» όταν έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του και ίδρυσε και τον τηλεοπτικό σταθμό «ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ».

Την Πέμπτη 4 Απριλίου στις 15:00 στον ιερό ναό Αγίου Νικολάου Αλεξανδρούπολης, θα πραγματοποιηθεί η νεκρώσιμος ακολουθία

Συλλυπητήρια στην οικογένειά του, την σύζυγό του Γιώτα και τα παιδιά τους Γιώργο και Μαρίνα

ΤΟ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ  ΠΕΤΡΟΒΙΤΣ

Έφυγε ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΟΝΔΥΛΗΣ.

Εκδότης της «ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΘΡΑΚΗΣ», ασυμβίβαστος αγωνιστής της δημοσιογραφίας και αληθινός πατριώτης. Αξεπέραστος σε ήθος και αξιοπρέπεια, υπηρέτησε την δημοσιογραφία με δεοντολογία, σοβαρότητα και ποιότητα στο λόγο του, από τους τελευταίους μιας μεγάλης σχολής εκδοτών – δημοσιογράφων, που σταδιακά εκλείπει από τον χώρο των ελληνικών ΜΜΕ. Συνέχισε το έργο του πατέρα του Γεωργίου Κονδύλη, εγκαταλείποντας μια επιτυχημένη καριέρα στο χώρο της δικηγορίας, για να αφιερωθεί στην ημερήσια εφημερίδα «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΘΡΑΚΗ» που ήταν και η μεγάλη του αγάπη.

Επι πέντε και πλέον δεκαετίες αγωνίσθηκε με τόλμη, παρρησία και όραμα, για την προάσπιση των εθνικών θεμάτων και την ανάδειξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της Θράκης.

«Οι εκάστοτε κυβερνώντες στην Αθήνα θα πρέπει να καταλάβουν ότι η Θράκη δεν είναι τόπος εξορίας, αλλά τόπος προοπτικών, ανάπτυξης και ευημερίας. Επενδύστε στη Θράκη, δώστε κίνητρα να μείνει ο πληθυσμός εδώ και να επιστρέψουν οι νέοι μας…», συνήθιζε να γράφει και να λέει.

Επι ημερών του ιδρύθηκε ο Δημοσιογραφικός Οργανισμός ΚΟΝΔΥΛΗ Α.Ε., η εβδομαδιαία εφημερίδα «Μαχητής του Έβρου», ο ραδιοφωνικός σταθμός “Θράκη FM”, ενώ ενσωματώθηκε στον οργανισμό ο τηλεοπτικός σταθμός ΕΡΤΑ που μετονομάσθηκε αργότερα σε «ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ». Ο ίδιος πάντα διορατικός και οραματιστής, δημιούργησε ένα σύγχρονο κτιριακό συγκρότημα ΜΜΕ στο χώρο των παλαιών εγκαταστάσεων της «ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΘΡΑΚΗΣ» στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης, με νέα πιεστήρια για την εφημερίδα και εξοπλισμό για το ραδιόφωνο και την τηλεόραση.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button