Αγώνας Σπόρ

XANTHIFANS: Μάγκες, σας ευχαριστούμε

Με τις εικόνες και τους ήχους της χθεσινής μέρας να είναι ακόμα στο κεφάλι μας και προσπαθώντας ακόμα να συνειδητοποιήσουμε τα όσα πέτυχε, μέσα σε λίγους μόνο μήνες, ένας σύλλογος που πέρυσι τέτοιον καιρό πρακτικά είχε πάψει να υφίσταται, νιώθουμε την ανάγκη να εκφράσουμε, για πολλοστή φορά, την ευγνωμοσύνη μας στους αδιαφιλονίκητους πρωταγωνιστές αυτής της προσπάθειας.
Τους παίκτες του Α.Ο.Ξ.
Μια παρέα ΔΙΚΩΝ μας παιδιών, συνοπαδών μας, φίλων μας, σάρκας από τη σάρκα μας, ανέλαβαν να σηκώσουν στους ώμους τους ένα αδιανόητο βάρος. Να αναστήσουν την ομάδα και να γράψουν το πρώτο κεφάλαιο της επιστροφής της στα ύψη για τα οποία γεννήθηκε και στα οποία ανήκει. Και όχι μόνο έγραψαν αυτό το κεφάλαιο, αλλά το έγραψαν και με ολόχρυσα γράμματα. Με μόνη τους ανταμοιβή το προνόμιο να φορέσουν την ασπροκόκκινη με τον Δημόκριτο στο στήθος και να γίνουν μέρος της ιστορίας της μεγαλύτερης ομάδας της Θράκης.
Και μπορούν να είναι σίγουροι ότι το κατάφεραν με εμφατικό τρόπο. Τα ονόματά τους, όπως και τα ονόματα του τεχνικού τιμ και των ανθρώπων που έδωσαν όλο τους το είναι τη φετινή χρονιά, θα μείνουν ανεξίτηλα γραμμένα.
Γιατί ο λαός του ΑΟΞ δεν ξεχνάει. Ούτε τους ευεργέτες του, ούτε τους εχθρούς του.
Μάγκες, σας ευχαριστούμε.
⚪ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΥΧΤΑ ΚΑΙΕΙ Η ΦΩΤΙΑ ΜΑΣ
XANTHIFANS

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button