Αγώνας Σπόρ

ΑΡΗΣ ΠΕΤΕΙΝΟΥ Β – ΑΟΞ 0-1

Ο ΑΟΞ στα πλαίσια της 17ης αγωνιστικής επικράτησε πολύ δύσκολα εκτός έδρας του νεανικού Άρη Πετεινού Β με 0-1. Αποτέλεσμα που διαμορφώθηκε στο τέλος του παιχνιδιού με πέναλτι που κέρδισε στο 84′ ο Τάσος Καρακάσης και εκτέλεσε εύστοχα ο αρχηγός του συλλόγου Κιαχίδης.

Ήταν το 15/15 για την ομάδα μας, που πάντως σήμερα είχε να αντιμετωπίσει πολύ σοβαρά προβλήματα απουσιών από ιώσεις και τραυματισμούς με συνέπεια να μην υπάρχει η δυνατότητα πολλών αλλαγών. Έγινε μια αλλαγή και αυτή του ανέτοιμου ακόμα Δήμου Αραμπατζή στο 75′ που μόλις επέστρεψε μετά από τραυματισμό και χρειάζεται χρόνο.

Πολυ θετική η εικόνα του ΑΡΗ Πετεινού με νέα παιδιά στην ηλικία να απαρτίζουν την ενδεκάδα του. Ευχόμαστε καλή συνέχεια με υγεία στις υποχρεώσεις τους.

H ΕΝΔΕΚΑΔΑ

Τερματοφύλακας ο Αραμπατζής, στα στόπερ οι Μαλαδένης και Μοσχίδης, μπακ οι Ανηπαρόπουλος και Κιαχίδης, στα χαφ οι Κρυστάλης, Κουτσομιχάλης και Φλώρος με επιθετικό τον Δάγκα και εξτρέμ τους Σπυριδωνίδη και Τάσο Καρακάση.

Αλλαγή μπήκε στην θέση του Δάγκα ο Δήμος Αραμπατζής στην πρώτη του εμφάνιση μετά την μεταγραφή του, καθώς το προηγούμενο διάστημα ήταν τραυματίας.

Eπόμενο παιχνίδι με την Κοτύλη εντός έδρας στις εγκαταστάσεις του Le Chalet στις 25 του μήνα, ημέρα Κυριακή και ώρα 15:00.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button