Αγώνας Σπόρ

H αποστολή του ΑΟΞ για Πετεινό Β

Σάββατο,15:00, Μαγικό

17η αγωνιστική για το πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣ Ξάνθης με την ομάδα μας να αντιμετωπίζει τον ΑΡΗ Πετεινού Β στο γήπεδο του Μαγικού στις 15:00 εκτός έδρας αύριο Σάββατο στις 17/02. Θα είναι το μοναδικό παιχνίδι που θα πραγματοποιηθεί Σάββατο για την 17η αγωνιστική, όλες οι υπόλοιπες αναμετρήσεις την Κυριακή στις 15:00. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο κύριος Βαμβακάς με επόπτες τους Ξυδιά και Χάνδρο.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Ο ΑΟΞ βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας έχοντας πετύχει το απόλυτο των νικών με 14 παιχνίδια σε 14 αγώνες και έχοντας ολοκληρώσει τα ρεπό της. Τα τέρματα του είναι 74 υπέρ και 4 κατά. Στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας και 13 πόντους πιο κάτω είναι ο Άτλας Σελίνου, ενώ ο αυριανός μας αντίπαλος νεανικός ΑΡΗΣ Πετεινού είναι στην μέση της βαθμολογίας με 21 πόντους. Στον πρώτο γύρο η ομάδα μας επικράτησε στο γήπεδο ΑΟΞ με σκορ 6-0.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ…ΜΕ ΧΑΡΙΤΙΔΗ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ

Ο Νίκος Ανθόπουλος στο δεύτερο παιχνίδι του ως προπονητής της ομάδας μας επέλεξε τους κάτωθι ποδοσφαιριστές :

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ : Τάτσης – Αραμπατζής

ΜΠΑΚ : Ανηπαρόπουλος – Κιαχίδης

ΣΤΟΠΕΡ : Μοσχίδης – Βαφειάδης – Καρακάσης Βαγγέλης

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ – ΚΕΝΤΡΙΚΟΙ ΜΕΣΟΙ : Μαλαδένης Γιώργος – Κρυστάλλης – Φλώρος – Κουτσομιχάλης – Καρακάσης Τάσος

ΕΠΙΤΕΛΙΚΟΙ ΜΕΣΟΙ – ΕΞΤΡΕΜ : Αποστολίδης – Χαριτίδης – Σπυριδωνίδης – Αραμπατζής Δήμος

ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ : Μελισσόπουλος – Δάγκας

Για πρώτη φορά στην αποστολή της ομάδας εισήλθε ο Αντώνης Χαριτίδης, ένας παίκτης που με την ποιότητα του μπορεί να προσδώσει πολλές λύσεις στην μεσοεπιθετική γραμμή. Ήταν μια αποθεραπεία μετά από έναν σοβαρό τραυματισμό που χρειάστηκε χρόνο για την πλήρη ίαση και μετέπειτα για την προσαρμογή του στα αγωνιστικά δρώμενα.

Απουσιάζουν για διαφορετικούς λόγους οι Σιάκκας – Χατζηγιαννάκης – Καλαϊτζής – Φερεντίνος – Κιουρτ – Φικρή και ο Λαζαρίδης.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button