Αγώνας Σπόρ

ΑΟ Βιστωνίδας Β – ΑΟ Ξάνθη 0-6

Ευρεία νίκη με 0-6 πέτυχε η ομάδα του ΑΟΞ , τυπικά εκτός έδρας στο συγκρότημα του ξενοδοχείου Le Chalet απέναντι στην ομάδα του ΑΟ Βιστωνίδας Β. Παίζοντας με αρκετούς νέους ποδοσφαιριστές για ακόμα ένα παιχνίδι στην βασική ενδεκάδα η ομάδα μας απέδωσε καλό ποδόσφαιρο , με συνεργασίες και την μπάλα κάτω, μπροστά σε αρκετούς φιλάθλους της και με έντονη βροχόπτωση καθ’όλη την διάρκεια του αγώνα.

Στην ολοκλήρωση της 16ης αγωνιστικής, η ομάδα μας πέτυχε το 14/14, έχει πραγματοποιήσει το ρεπό της έχοντας ένα λιγότερο παιχνίδι και απέχει πλέον 13 πόντους από τον δεύτερο Άτλα Σελίνου.

H ENΔΕΚΑΔΑ

Στο πρώτο του επίσημο ματς στον πάγκο της ομάδας μας ο Νίκος Ανθόπουλος επέλεξε σχήμα 4-4-1-1 με τον Τάτση για πρώτη φορά στην βασική ενδεκάδα κάτω από το τέρμα και τους υπόλοιπους όπως φαίνονται στην παρακάτω εικόνα και τον Μελισσόπουλο πίσω από τον Δάγκα.

Ο ΑΓΩΝΑΣ

Με συνεργασίες , overlap και κάτω την μπάλα η ομάδα μας “καθάρισε” γρήγορα το παιχνίδι, απελευθερώθηκε και έδειξε πώς δεν χαλαρώνει παρά τις αγωνιστικές της διαφορές με τις υπόλοιπες ομάδες.

Στο 17′ ο Σπυριδωνίδης από ασίστ του Τάσου Καρακάση με κεφαλιά μέσα από την περιοχή έκανε το 0-1. Στο 40′ ο Σπυριδωνίδης έκανε την πάσα με τον Δάγκα να τελειώνει την φάση και να κάνει το 0-2. Το 0-3 με υπέροχη προσποίηση και σουτ μέσα από την περιοχή, ο Δάγκας “έγραψε’ το δεύτερο προσωπικό του τέρμα μετά από ασίστ του Μελισσόπουλου.

Στο δεύτερο μέρος όλα έγιναν από την δεξιά μεριά της άμυνας. Με δυο ασίστ του Ανηπαρόπουλου στο 51′ και το 78′ ο Σπυριδωνίδης έκανε το δικό του χατ-τρικ και το 0-5, ενώ το 0-6 ο Ανηπαρόπουλος με πλασέ ύστερα από παράλληλη του Δάγκα.

Στο παιχνίδι εισήλθαν και οι Βαγγέλης Καρακάσης, Μοσχόπουλος.

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button