Περιφέρεια

Τοψίδης: Ο ίδιος και η διοίκηση είναι “συμπαραστάτες” των ανθρώπων του πρωτογενούς τομέα

Συνάντηση με αγρότες και κτηνοτρόφους από όλη την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, είχε ο Περιφερειάρχης κ. Χριστόδουλος Τοψίδης.

Οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι ολοκλήρωσαν την διαμαρτυρία τους στην Κομοτηνή μπροστά στο κτίριο της Διοίκησης της ΠΑΜΘ και εκεί, ο Περιφερειάρχης αφού άκουσε τα αιτήματά τους, σημείωσε για άλλη μία φορά ότι ο ίδιος και η διοίκηση είναι “συμπαραστάτες” των ανθρώπων του πρωτογενούς τομέα.

Ο κ. Τοψίδης τόνισε ότι γίνονται συνεχώς συναντήσεις – και προγραμματίζονται νέες για το άμεσο μέλλον – ώστε να δρομολογηθούν άμεσα έργα που αφορούν τον αγροτικό κόσμο και άπτονται των αρμοδιοτήτων της Περιφέρειας καθώς και ότι στο πλαίσιο των συνεχών επαφών και με τα υπουργεία, ασχολείται και με τα ζητήματα που απασχολούν τον πρωτογενή τομέα.

Πιο συγκεκριμένα, είπε ότι ήδη έχει κάνει ορισμένες επαφές με το ΥΠΕΝ αναφορικά με την κατάρτιση του Χωροταξικού Σχεδιασμού για τα ενεργειακά, ο οποίος θα εξυπηρετήσει σημαντικά στην χωροθέτηση των βοσκοτόπων, ενώ σε σύσκεψη με υπηρεσιακούς συζητήθηκε εκτενώς η ανάγκη εφαρμογής αυστηρών ελέγχων στα τελωνεία της ΠΑΜΘ ειδικά για τα εισαγόμενα προϊόντα.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button