Τοπικά νέα

Το αρδευτικό έργο θα προχωρήσει κανονικά

Το αρδευτικό έργο θα προχωρήσει κανονικά, και μάλιστα θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση από το αρμόδιο Υπουργείο τις επόμενες μέρες, σύμφωνα με το ενημερωτικό δελτίο του Αγροτικού Συνεταιρισμού Ξάνθης «Η Ένωση»

Πραγματοποιήθηκε συνάντηση του προέδρου Βασίλη Ρούφου και του Γενικού διευθυντή Νίκου Τσιναρίδη με  τον Γενικό Γραμματέα Ενωσιακών Πόρων και Υποδομών του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Παπαγιαννίδη Δημήτριο

ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ

“Ο Πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Ξάνθης «Η Ένωση» κ. Ρούφος Βασίλειος και ο Γενικός Διευθυντής κ. Τσιναρίδης Νικόλαος συναντήθηκαν την 26 Ιανουαρίου 2024 με τον Γενικό Γραμματέα Ενωσιακών Πόρων και Υποδομών του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Παπαγιαννίδη Δημήτριο με κύριο θέμα το έργο «Μεταφορά και διανομή νερού από τον ποταμό Νέστο στην πεδιάδα Ξάνθης για αρδευτικούς σκοπούς».

Από τη μεριά του Γενικού Γραμματέα υπήρξε η διαβεβαίωση ότι το έργο θα προχωρήσει κανονικά, και μάλιστα θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση από το αρμόδιο Υπουργείο τις επόμενες μέρες.

Ευχαριστούμε τον Γενικό Γραμματέα κ. Παπαγιαννίδη για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημά μας για προσωπική συνάντηση αλλά και τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Αυγενάκη Ελευθέριο για το ενδιαφέρον του για την υλοποίηση του τόσο σημαντικού για τον Νομό μας έργου.

ΓΙΑ ΤΟΝ Α.Σ. ΞΑΝΘΗΣ «Η ΈΝΩΣΗ»

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΣΙΝΑΡΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Ο κ. Ρούφος συνατήθηκε με τον Υπουργό Γεωργίας κ.Αυγενάκη και συζήτησε μεταξύ άλλων θέματα που αφορούν τους αγρότες και το θέμα του Αρδευτικού έργου στην Π.Ε. Ξάνθης και θέματα που αφορούν το δήμο Αβδήρων.

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button