Ελλάδα

Ανακοίνωση Γραφείου Τύπου Νέας Αριστεράς για την τροπολογία Κεραμέως

Η Υπουργός Εσωτερικών με μια αιφνιδιαστική τροπολογία εν μέσω της συζήτησης για την καθιέρωση επιστολικής ψήφου στις ευρωεκλογές και τα δημοψηφίσματα έρχεται να καθιερώσει την επιστολική ψήφο για τους απόδημους στις εθνικές βουλευτικές εκλογές.
 
Πρόκειται για ενέργεια αντιθεσμική και πραξικοπηματική που προσβάλλει βάναυσα το ελληνικό κοινοβούλιο και όλους τους πολίτες. Το χειρότερο είναι ότι το δρόμο για αυτό τον αιφνιδιασμό άνοιξε η συναίνεση επί της αρχής του νομοσχεδίου για την επιστολική ψήφο στις ευρωεκλογές που προσέφεραν ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ απλόχερα και γενναιόδωρα στον κ. Μητσοτάκη.
Καλούμε έστω και τώρα ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ να αποσύρουν την συναίνεση τους και να δηλώσουν ευθέως ότι θα καταψηφίσουν τόσο το νομοσχέδιο όσο και την τροπολογία της κας Κεραμέως. Να δηλώσουν ευθέως ότι δεν θα γίνουν συμμέτοχοι στην επιχείρηση του κ. Μητσοτάκη να αλλοιώσει τις εκλογικές διαδικασίες και την ίδια την κοινοβουλευτική δημοκρατία. Ότι δεν θα συναινέσουν στην στρατηγική Βορίδη, δεν θα οδηγηθούν σαν πρόβατα στην σφαγή παρασέρνοντας όμως  μαζί τους και την ελληνική δημοκρατία

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button