Τρίτο Μάτι

Το φλουρί στο δημοτικό συμβούλιο Τοπείρου

Την Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα  έκοψε η Δημοτική Αρχή του Δήμου Τοπείρου για τους αιρετούς του Δήμου, μετά την Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου το απόγευμα της Δευτέρας 15ης Ιανουαρίου 2024.

Ο Δήμαρχος  Τοπείρου κ. Μίχογλου Θωμάς μαζί με τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γιοβανόπουλο Άγγελο απηύθυναν σύντομο χαιρετισμό προς τους συγκεντρωμένους αιρετούς.

Ο Δήμαρχος κατά τον χαιρετισμό του έδωσε ευχές προς όλους και συγχρόνως ευχαρίστησε τους νεοεκλεγέντες Αντιδημάρχους αλλά και όλους τους Δημοτικούς συμβούλους για την αγαστή συνεργασία που ήδη διαφαίνεται από τις πρώτες ημέρες της θητείας τους, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

Ειδικότερα τόνισε:

“Αγαπητοί Συνάδελφοι. Χαίρομαι ιδιαίτερα για αυτό γιατί έχουμε την ευκαιρία, έστω και για λίγη ώρα, να βρεθούμε όλοι μαζί και να ανταλλάξουμε ευχές, τόσο για τον καινούργιο χρόνο που άρχισε καθώς και για την νέα θητεία που μόλις ξεκίνησε. Θέλω λοιπόν να σας ευχηθώ προσωπική και οικογενειακή ευτυχία πρώτα και πάντα επιτυχίες στα σχέδια και στους στόχους σας αλλά και καλή δύναμη για το έργο σας που πρέπει και επιβάλλεται να αποσκοπεί στην καλυτέρευση της καθημερινότητας των δημοτών μας.  Φυσικά η προσπάθεια θα είναι συνεχής καθώς για να αλλάξει πραγματικά η εικόνα, θα πρέπει να τρέξουμε σε μαραθώνιο και όχι σε αγώνα ταχύτητας.

Ειλικρινά χαίρομαι που σε αυτή την προσπάθεια βρήκα πολύτιμους συμμάχους όλους εσάς. Εκείνο που θέλω να υπογραμμίσω και θέλω να το έχετε στο νου σας είναι ότι εμείς οι αιρετοί βρισκόμαστε στις θέσεις και στα αξιώματα μας για να υπηρετούμε τον δημότη.

Αγαπητοί συνάδερφοι, δεν είναι η στιγμή να πω πολλά. Σήμερα εδώ είμαστε για μια μικρή γιορτή. Σας ευχαριστώ όλους που προσήλθατε, σας εύχομαι και πάλι καλή και ευτυχισμένη χρονιά. Τέλος, σας προτρέπω να συμμετάσχουμε όλοι μαζί στην προσπάθεια για ένα καλύτερο και αναβαθμισμένο Δήμο Τοπείρου. Είμαι βέβαιος ότι με τη συμμετοχή όλων μας θα πετύχουμε τους στόχους μας.”

Αμέσως μετά έλαβε  το λόγο ο νεοεκλεγείς Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γιοβανόπουλος Άγγελος, ο οποίος με την σειρά του, αφού ευχήθηκε σε όλους καλή δύναμη και μια εποικοδομητική θητεία, έκοψε την Βασιλόπιτα για τους αιρετούς.

Το φλουρί έπεσε στο κομμάτι που αφορούσε όλο το Δημοτικό Συμβούλιο, όποτε θεωρήθηκε ως ένας πολύ καλός οιωνός για την καλή και δυναμική θητεία όλων!

Καλή χρονιά με υγεία κι ευτυχία.

 

                                                     ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

                                               ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΟΠΕΙΡΟΥ

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button