Τρίτο Μάτι

Kοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας των υπαλλήλων του Δήμου Τοπείρου στο Εύλαλο

Σε ζεστό κλίμα πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2024 το μεσημέρι, η εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας των υπαλλήλων του Δήμου Τοπείρου στο Εύλαλο.

Ο Δήμαρχος Τοπείρου, κ. Μίχογλου Θωμάς ευχήθηκε σε όλους το 2024 να είναι έτος προοπτικής, με υγεία και οικογενειακή ευτυχία. Η εκδήλωση ξεκίνησε παρουσία του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γιοβανόπουλου Άγγελου, των Αντιδημάρχων, καθώς και του Γενικού Γραμματέα του Δήμου.

Ο Δήμαρχος έκοψε την πίτα, αφού προηγουμένως ευχαρίστησε το προσωπικό, την «κινητήρια μηχανή» του δήμου για τη μέχρι σήμερα συνεργασία. Όπως ανέφερε στο χαιρετισμό του, «αν και με τους περισσότερους γνωριζόμαστε από παλιά, χτίζουμε εκ νέου μια σχέση εμπιστοσύνης, όπου και θα στηρίξουμε σε στέρεες βάσεις την προσπάθειά μας για τη βέλτιστη εξυπηρέτηση των δημοτών και την υλοποίηση των στόχων που έχουμε θέσει ως δημοτική αρχή για το Δήμο μας. Στη δική σας συνεργασία βασίζομαι για να πετύχουμε μαζί ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο», κατέληξε.

Το φλουρί κέρδισε η υπάλληλος του Δήμου, κ. Γκασδάρη Αντωνία, Προϊσταμένη του Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Πολιτισμού και Νέας Γενιάς.

Κατά την κοπή της Βασιλόπιτας όλοι οι παρευρισκόμενοι εξέφρασαν τις ευχαριστίες και τις ευχές τους για μια νέα εποικοδομητική χρονιά, συνοδευόμενες από «καλή δύναμη» για τη συνέχιση του έργου.

                                                     ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΟΠΕΙΡΟΥ

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button