Η αποστολή

Με τους Δημήτρη Γούτα και Κάρλος Γουίλσον Ρούντι να συμμετέχουν κανονικά στο σημερινό πρόγραμμα της ομάδας, συνεχίστηκε η προετοιμασία της SKODA ΞΑΝΘΗ για το παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Superleague. Η ξανθιώτικη ομάδα θέλει να παρουσιαστεί πανέτοιμη για τον Κυριακάτικο αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα εκτός έδρας και να φέρει τους πρώτους βαθμούς μακριά από την έδρα της.

Με τους Δημήτρη Γούτα και Κάρλος Γουίλσον Ρούντι να συμμετέχουν κανονικά στο σημερινό πρόγραμμα της ομάδας, συνεχίστηκε η προετοιμασία της SKODA ΞΑΝΘΗ για το παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Superleague. Η ξανθιώτικη ομάδα θέλει να παρουσιαστεί πανέτοιμη για τον Κυριακάτικο αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα εκτός έδρας και να φέρει τους πρώτους βαθμούς μακριά από την έδρα της. Τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές το απόγευμα της Παρασκευής έδωσαν έμφαση στις ασκήσεις τακτικής με τον Σάκη Τσιώλη να ζητά συγκεκριμένα πράγματα στην ανάπτυξη αλλά και αποτελεσματικότητα στην άμυνα και τα τελειώματα φάσεων. Ο προπονητής της SKODA ΞΑΝΘΗ ανακοίνωσε την 20μελή αποστολή που απαρτίζεται από τους:

Γκαραβέλη, Μπέρτο, Μπαξεβανίδη, Γουάλας, Σολτάνι, Λουσέρο, Ρούντι, Ομπόντο, Βασιλακάκη, Παπαστεριανό, Μπαρέττα, Φλίσκα, Κομεσίδη, Γούτα, Καπετάνο, Λισγάρα, Καρυπίδη, Ολιβέιρα, Κυριακίδη, Ράνο.

Η ξανθιώτικη ομάδα θα ταξιδέψει από το Σάββατο το πρωί στα Γιάννινα και θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της στο Πανηπειρωτικό γήπεδο το απόγευμα της ίδιας μέρας.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button