Τοπικά νέα

Κωνσταντίνος Χάιτας – Το μήνυμα του Προέδρου του ΟΑΞ για τα 40 χρόνια ιστορίας

Το δικό του μήνυμα με αφορμή την επέτειο 40 χρόνων λειτουργίας του Ομίλου Αντισφαίρισης Ξάνθης στέλνει ο Κωνσταντίνος Χάιτας, Πρόεδρος του ιστορικού Συλλόγου. 

Αναλυτικά αναφέρει: 

Αγαπητοί φίλοι και μέλη του Ομίλου Αντισφαίρισης Ξάνθης

Mε μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια ο Όμιλος μας γιορτάζει τα 40 χρόνια λειτουργίας του.

Είναι δύσκολο να περιγράψω με λόγια τα συναισθήματά μου για όλη αυτή την ιστορική διαδρομή στα αθλητική δρόμενα της πόλης και όχι μόνο. Μία πορεία ήταν γεμάτη συναισθήματα, πάθος και αφοσίωση.

Πριν από τέσσερις δεκαετίες, μία ομάδα ανθρώπων  ξεκίνησε αυτό το ταξίδι με όραμα, αφοσίωση και αγάπη για το τένις. Η παρουσία σας στην εκδήλωση μας, είναι η ζωντανή απόδειξη της δύναμης και της συνέπειας που έχουμε επιδείξει όλα αυτά τα χρόνια.

Τα 40 αυτά χρόνια είναι πολύ περισσότερα από απλά χρόνια. Είναι η ιστορία μας, οι στιγμές μας, οι νίκες και οι ήττες που διαμόρφωσαν την ταυτότητά μας. Και σήμερα, σαν μια μεγάλη οικογένεια, γιορτάζουμε αυτήν τη συναισθηματική στιγμή.

Τα 40 χρόνια αποτελούν μια σημαντική οροφή, μια ευκαιρία να ανασκοπήσουμε την πορεία μας, να τιμήσουμε τις επιτυχίες μας και να ευχαριστήσουμε όλους τους ανθρώπους που συνέβαλαν σε αυτή την πορεία.

Σας προσκαλούμε να μοιραστείτε μαζί μας αυτήν τη στιγμή, να ανταλλάξουμε αναμνήσεις και να συνεχίσουμε από κοινού το ταξίδι που ξεκινήσαμε πριν από τόσα χρόνια.

Με εκτίμηση,

Κωνσταντίνος Χάιτας

Πρόεδρος Ομίλου Αντισφαίρισης Ξάνθης

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button