Άρθρα

Tips για ασφαλές στοίχημα μπάσκετ

Το μπάσκετ είναι ένα ιδιαίτερα απαιτητικό άθλημα τόσο από πλευράς στρατηγικής όσο και της διαχείρισης όλων εκείνων των παραγόντων που μπορεί να επηρεάσουν την εξέλιξη της αναμέτρησης. Πρόκειται για ένα από τα δημοφιλέστερα σπορ παγκοσμίως και η παρουσία του στο στοίχημα αποτελεί βασική προτεραιότητα για τους online bookmakers. Η ποικιλία στοιχηματικών επιλογών και η φύση του αθλήματος δίνουν μία άγρια ομορφιά στο παιχνίδι σας. Αν και το αποτέλεσμα είναι δύσκολο να προβλεφθεί τις περισσότερες των περιπτώσεων εντούτοις το μπάσκετ συνεχίζει να προσελκύει το ενδιαφέρων μεγάλου αριθμού παικτών στο διαδικτυακό στοίχημα. Αν είσαι και εσύ από αυτούς που απολαμβάνουν τις προκλήσεις στο παιχνίδι τους τότε το στοίχημα μπάσκετ στη Novibet μπορεί να σου χαρίσει μία μοναδική παικτική εμπειρία.

Ποιες είναι όμως οι συμβουλές που πρέπει να δίνουμε στους παίκτες που τώρα ξεκινάνε τα πονταρίσματά τους στο μπάσκετ; Ποια είναι τα tips που πρέπει να εκμεταλλευτούν για να κάνουν ένα ακόμα βήμα προς το ταμείο; Ενας σύντομος οδηγός που θα δώσει ακόμα μεγαλύτερη αξία στο παιχνίδι σου.

Επιλέγω στοιχηματικές αγορές

Οι στοιχηματικές επιλογές στο μπάσκετ είναι πολλές σε σημείο που μπορεί να αποπροσανατολίσουν τους παίκτες. Μείνετε σταθεροί σε στοιχήματα που κατανοείτε σε βάθος και μπορείτε να διαχειριστείτε στη διάρκεια του αγώνα. Τα βασικά στοιχήματα είναι πολλά και με αξιοσημείωτες αποδόσεις. Τα ειδικά στοιχήματα μπορεί να παρουσιάζουν αυξημένες τιμές αλλά απαιτούν αρκετό διάβασμα για να πετύχετε το σωστό αποτέλεσμα.

Παίζω σε συγκεκριμένα πρωταθλήματα

Το πρόγραμμα μπάσκετ στις στοιχηματικές πλατφόρμες περιέχει εκατοντάδες αναμετρήσεις καθημερινά. Δώστε μεγαλύτερη προσοχή σε δημοφιλή πρωταθλήματα ή διεθνείς διοργανώσεις όπου μπορείτε να έχετε σαφέστερη εικόνα για την αγωνιστική κατάσταση των ομάδων. Αποφύγετε λίγκες αμφιβόλου προέλευσης ποντάροντας τα χρήματά σας στα τυφλά. Ειδικά στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα μπορείτε να συλλέξετε πληροφορίες με μεγαλύτερη ευκολία και να είστε πιο στοχευμένοι στις στοιχηματικές σας επιλογές.

Μονά αποδεκτά παιχνίδια

Όπως στα περισσότερα αθλήματα έτσι και στο μπάσκετ δεν πρέπει να ξεχνάτε πως οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος σας αυξάνοντας τον αριθμό των αναμετρήσεων στο κουπόνι σας. Η γκανιότα μεγαλώνει όσο περισσότερα είναι τα παιχνίδια στο παρολί σας. Μείνετε στα μονά αποδεκτά παιχνίδια ακόμα και αν οι αποδόσεις σας φαίνονται συγκριτικά χαμηλότερες.

Ποντάρω σε φαβορί που χάνουν στο ξεκίνημα της αναμέτρησης

Έχεις εντοπίσει το φαβορί μίας αναμέτρησης αλλά η απόδοση δεν δικαιολογεί το ποντάρισμά σου. Η υπομονή μπορεί να αποδειχθεί σημαντικό όπλο στη διάρκεια του παιχνιδιού. Περίμενε να ξεκινήσει ο αγώνας και αν το φαβορί μείνει πίσω στο σκορ θα δεις την απόδοσή του να αυξάνει σημαντικά. Βρες την ευκαιρία να ποντάρεις τότε το στοίχημά σου. Το μπάσκετ είναι ένα δίκαιο άθλημα και ο δυνατός τις περισσότερες φορές επικρατεί. Το φαβορί θα έχει την ευκαιρία να αντιδράσει και να περάσει μπροστά στο σκορ ΄στη διάρκεια του αγώνα. Σε αυτή την περίπτωση η απόδοση που θα έχεις πετύχει θα είναι αρκετά μεγαλύτερη από το pregame στοίχημα.

Εκμεταλλεύομαι τις πληροφορίες

Μελέτησε προσεκτικά τις πληροφορίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και αφορούν την αγωνιστική κατάσταση παικτών και ομάδων γενικότερα. Βάλε στο παιχνίδι σου τα στατιστικά και την παράδοση των αναμετρήσεων βελτιώνοντας σημαντικά τα ποσοστά επιτυχίας σου. Μην αφήνεις τίποτα στην τύχη. Η παραμικρή πληροφορία μπορεί να σε βοηθήσει να ξετρυπώσεις στοιχηματικές ευκαιρίες που οι bookmakers έχουν αποτύχει να καλύψουν.

Βάζω τις δικές μου αποδόσεις στους αγώνες

Πριν ξεκινήσω να ποντάρω στις αποδόσεις που έχει ανεβάσει ο εκάστοτε bookmaker προσπαθώ να μελετήσω τα παιχνίδια από την αρχή. Διαβάζω τα στατιστικά, ενημερώνομαι για απουσίες ή άλλους παράγοντες που μπορεί να επηρεάσουν το τελικό αποτέλεσμα και βγάζω τις δικές μου αποδόσεις για τον αγώνα. Αν αυτές είναι κοντά στις αποδόσεις της αγοράς προχωράω στα στοιχήματά μου. Αν πάλι βρίσκομαι μακριά δεν έχω παρά να ρισκάρω κόντρα στον bookmaker ή να πάω στο παρακάτω παιχνίδι.

Βεβαρημένο πρόγραμμα και τραυματίες

Οι υποχρεώσεις των μεγάλων ομάδων στα περισσότερα πρωταθλήματα είναι πολλές με αποτέλεσμα να απαιτείται rotation στη συμμετοχή των παικτών και πολλά ακόμα tricks από τους προπονητές για να κρατήσουν φρέσκια την ομάδα τους. Αν το πρόγραμμα που ακολουθεί είναι βεβαρημένο μπορεί να κρατήσει σε χαμηλό τέμπο μία ομάδα. Εξασφαλίζοντας τη νίκη θα χρειαστεί μία συντήρηση δυνάμεων ενόψει των επόμενων υποχρεώσεων που θα σας στερήσει ένα Over που υπό άλλες προϋποθέσεις θα ήταν εύκολο να επιτευχθεί.

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button