Δημοτικές Εκλογές

Μαρία Μιχαηλίδου: “Ευχαριστούμε το 26/% του κόσμου που μας ψηφισε, θα συνεχίσουμε να είμαστε κοντά του σε όλα τα προβλήματα του!”

Ναμαστε λοιπόν!

Μετά από μια σιωπή 2 ημερών θέλω να σας ευχαριστήσω όλους και όλες, αν και ακόμη δεν έχουν βγει τα αποτελέσματα των σταυρων της Κοινότητας Ξάνθης και αυτό το γράφω γιατί με ρωτάτε συνεχώς, λίγη υπομονή ακόμη.

Η Ξάνθη μια πόλη με πολλές ιδιαιτεροτητες και αγκυλωσεις δε κατάφερε για άλλη μια φορά να φέρει τον αέρα της αλλαγής και της προοδευτικοτητας απέχοντας ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού της!

Σέβομαι την επιλογή του λαού, εύχομαι στους δύο συνδυασμούς που θα αναμετρηθούν την επόμενη Κυριακή ελπίζοντας πως ο νικητής θα αλλάξει τα πράγματα και θα νοιαστει για το τόπο του!

Ευχαριστώ πολυ το Σάββα Μελισσόπουλο που με παρακίνησε με επιμονή να συμμετέχω, ευχαριστώ αυτά τα νέα παιδιά που πλαισιωσανε αυτή την ομάδα με όρεξη,όραμα θέληση κουράγιο παλεύοντας απέναντι σε θηρία!Όμως η νεολαία αυτή θαναι η μαγιά για τα επόμενα!

Ευχαριστούμε το 26/% του κόσμου που μας ψηφισε, θα συνεχίσουμε να είμαστε κοντά του σε όλα τα προβλήματα του!

Τέλος θέλω να ευχαριστήσω τη κόρη μου για τη περηφάνια που είδα στα μάτια της για τον αγώνα που έκανα…Ομάδα μου όμορφη και έντιμη συνεχίζουμε δυναμικά, αλλιώς χανόμαστε χχχ!!!!

Μαρία Μιχαηλιδου

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button