Τρίτο Μάτι

Οι βραβεύσεις και ο κόσμος μας

Σε εξαιρετικό κλίμα διεξήχθη η χτεσινή συνάντηση για την δεύτερη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣ Ξάνθης ανάμεσα στον ΑΟ Μύκης και τον ΑΟΞ στο γήπεδο του Παλαιού Κατραμίου.

Πριν την έναρξη του αγώνα πραγματοποιήθηκαν βραβεύσεις. Όπως φαίνεται και στην ανωτέρω εικόνα , ο γενικός αρχηγός του ΑΟΞ Παναγιώτης Καμαράκης βράβευσε τον προπονητή του ΑΟ Μύκης Γιάννη Γιοβανούδη για την προσφορά του στην ομάδα μας. Ο “δάσκαλος” πρόλαβε και τον ΑΟΞ της Α! Εθνικής την διετία 1989-1991 πραγματοποιώντας 14 συμμετοχές πριν πάρει μεταγραφή για την Προοδευτική, ενώ την σεζόν 1988-1989 είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στην μεσαία γραμμή πετυχαίνοντας έξι τέρματα στο σπουδαίο κατόρθωμα της ανόδου στα “μεγάλα σαλόνια”.

Η διοίκηση του ΑΟ Μύκης βράβευσε με την σειρά της τον Εργκιούλ Κιουρτ, τον αμυντικό μας που χτες δεν αγωνίστηκε λόγω μυϊκού τραυματισμού, για την προσφορά του στον σύλλογο. Ένα παιδί με καταγωγή από την περιοχή που σήμερα προσφέρει τις υπηρεσίες του στον σύλλογο μας.

Η διοίκηση του ΑΟ Μύκης και ο πρόεδρος του Τζεϊχάν Μπαντάκ όμως δεν ξέχασε και την ομάδα μας. Εκτός από το πανό που αναφέραμε και φαίνεται στην φωτογραφία παρακάτω, βράβευσε τον ΑΟΞ για την προσφορά του στο ποδόσφαιρο του Νομού μας στο πρόσωπο του Παναγιώτη Καμαράκη.

Δεν πρέπει όμως να ξεχάσουμε τον κόσμο της ομάδας μας. Γνωρίζουμε τις “δύσκολες” έδρες που αγωνιζόμαστε, χωρίς κερκίδες και εύκολη επαφή με το γήπεδο, είναι πάντα κοντά μας γεμίζοντας τα γήπεδα. Είμαστε σίγουροι πώς και αυτοί θέλουν στο τέλος αυτής της διετίας μας στην Α’ ΕΠΣ να αναφέρουν πώς “είμασταν και εμείς εκεί δίπλα στην ομάδα”. Ίσως αυτά να ενδυναμώνουν και την σχέση μας με τον σύλλογο άλλωστε ! Προχωράμε !

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΞΑΝΘΗΣ

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button