Αγώνας Σπόρ

H αποστολή του ΑΟΞ για τον αγώνα κυπέλλου

Ολοκληρώθηκε η εβδομάδα προπόνησης του ΑΟΞ ενόψει της αναμέτρησης με τον ΑΟ Μύκης αύριο Σάββατο στις 15:30 στο γήπεδο του Παλαιού Κατραμίου για την δεύτερη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣ Ξάνθης.

Όπως είναι φυσιολογικό μετά και την πρόκριση απέναντι στον Φίλιππο Δροσερού, “άνοιξε η όρεξη” για διάκριση στο συγκρότημα του Χρήστου Μαλαδένη που θα παρουσιαστεί ενισχυμένο με τους Κουτσομιχάλη και Μελισσόπουλο να τίθενται αμέσως στην διάθεση του Ξανθιώτη τεχνικού.

Η ομάδα θα έχει τέσσερις απουσίες καθώς εκτός μάχης τέθηκε ο αρχισκόρερ των φιλικών αναμετρήσεων, Βασίλης Λαζαρίδης όπως και ο αμυντικός μέσος Ιντζέ Φικρή για τον ίδιο λόγο καθώς ταλαιπωρούνται από ίωση, δυο εκ των σκόρερ του παιχνιδιού πρωταθλήματος απέναντι στον Εθνικό Κιμμερίων.

Για προσωπικούς λόγους απουσιάζει ο τερματοφύλακας Χατζηγιαννάκης που βρίσκεται στην ιδιαίτερη πατρίδα του και ο Χαριτίδης που πραγματοποιεί ατομικό πρόγραμμα. Σε σχέση με το προηγούμενο ματς απέναντι στα Κιμμέρια επιστρέφει ο επιθετικός Μιχάλης Μαλαδένης.

Σημαντικό ματς με την ομάδα μας την περασμένη εβδομάδα να μην έχει επίσημο παιχνίδι και να αντιμετωπίζει με ελλείψεις το Θρυλόριο στα Πηγάδια.

Στόχος η πρόκριση και είναι δεδομένο ότι η ομάδα θα έχει την στήριξη του φίλαθλου κοινού της.

Η αποστολή της ομάδας :

Αραμπατζής (Τερματοφύλακας), Ανηπαρόπουλος, Κιαχίδης, Παππάς, Κρυστάλλης, Μοσχίδης, Κιουρτ, Φλώρος, Καρακάσης Βαγγέλης, Καρακάσης Τάσος, Σπυριδωνίδης, Πουτακίδης, Κουτσομιχάλης, Μοσχόπουλος, Μελισσόπουλος, Δάγκας, Αποστολίδης, Μπουρλόγλου, Μαλαδένης Βαγγέλης, Μαλαδένης Μιχάλης.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button