Δημοτικές Εκλογές

Γεώργιος Παπαδόπουλος: “Ολοι μαζί, ενωμένοι, να αξιοποιήσουμε τις δυνατότητες και τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του τόπου μας”

Και ο Γεώργιος Παπαδόπουλος είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό “Η Ξάνθη Αλλιώς¨και υποψήφιο δήμαρχο το Στράτο Κοντό. “Όραμα μας, η ανάπτυξη, η πρόοδο και η ριζική βελτίωση της καθημερινότητας και της ποιότητας της ζωής όλων των πολιτών του Δήμου μας¨ τονίζει στην ανακοίνωση της υποψηφιότητας του.

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ
Αγαπητοί μου συνδημότες,
με ιδιαίτερη τιμή και αίσθημα μεγάλης ευθύνης αποδέχτηκα με χαρά την πρόσκληση του υποψήφιου δημάρχου Ξάνθης Στράτου Κοντού, να συμμετέχω στις επικείμενες Δημοτικές Εκλογές 2023 με τον συνδυασμό του “Η Ξάνθη Αλλιώς” ως Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος.
Όραμα μας, η ανάπτυξη, η πρόοδο και η ριζική βελτίωση της καθημερινότητας και της ποιότητας της ζωής όλων των πολιτών του Δήμου μας με στρατηγικό σχεδιασμό και ευρωπαϊκό αέρα.
Πιστεύω ακράδαντα ότι θα μπορέσουμε όλοι μαζί, ενωμένοι, να αξιοποιήσουμε τις δυνατότητες και τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του τόπου μας, να συγκρουστούμε και να διεκδικήσουμε, να δώσουμε στον τόπο μας τον πρωταγωνιστικό ρόλο που δικαιούται και αξίζει.
Ζητώ την στήριξη και την εμπιστοσύνη σας προς το πρόσωπο μου για να σας εκπροσωπήσω αποφασιστικά και αποτελεσματικά.
Ήμουν, είμαι και θα είμαι διπλά σας.
…Σας ευχαριστώ θερμά…!!!
Με εκτίμηση,
Γεώργιος Παπαδόπουλος

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button