Περιφερειακες Εκλογές

Στην Ξάνθη περιόδευσε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης ΑΜΘ Χριστόδουλος Τοψίδης

Στην πρωτεύουσα της ΠΕ Ξάνθης, την πόλη της Ξάνθης βρέθηκε την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου ο υποψήφιος Περιφερειάρχης ΑΜΘ Χριστόδουλος Τοψίδης, συνοδευόμενος από υποψήφιους/ες Συμβούλους της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ.

Το κλιμάκιο της παράταξης με επικεφαλής τον κ. Τοψίδη επισκέφθηκε την Ένωση Περιφερειακών Υπαλλήλων Ξάνθης, το Νοσοκομείο της Ξάνθης, τη Δημοτική Αγορά, την Πυροσβεστική Υπηρεσία, την Αστυνομική Διεύθυνση, τον Δικηγορικό Σύλλογο.

Στο πλαίσιο της εξόρμησης έγιναν θεσμικές συναντήσεις, αλλά και επαφές με τους/τις πολίτες της Ξάνθης καθώς η Περιφερειακή Σύνθεση υπηρετεί με προσήλωση το μότο «ο άνθρωπος στο επίκεντρο».

Σε όλες τις επαφές συζητήθηκαν προβλήματα, καταγράφηκαν προτάσεις και η ανάγκη διορθωτικών παρεμβάσεων και βεβαίως παρουσιάστηκαν οι θέσεις της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ και σημεία του προγράμματός της.

Τόσο ο Χριστόδουλος Τοψίδης προσωπικά, όσο και οι άνθρωποι που πλαισιώνουν το ψηφοδέλτιο της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ έχουν δεσμευτεί να βρίσκονται δίπλα στον πολίτη και αυτό πράττουν καθημερινά με τις εξορμήσεις, τις επαφές και τις συναντήσεις τους.

Στο επίκεντρο του προγράμματος της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ παραμένει σταθερά ο άνθρωπος, η εξυπηρέτηση των αναγκών του και βεβαίως η δημιουργία εκείνων των συνθηκών που θα βάλουν την ΠΕ Ξάνθης και την ΠΑΜΘ συνολικά στην αναπτυξιακή τροχιά που αξίζει στον τόπο μας.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button