Αγώνας Σπόρ

Επιστημονικός Συνεργάτης του ΑΟΞ η Κυριακή Καλδαρίδου !

Ο Αθλητικός Όμιλος Ξάνθης δημιουργώντας τις κατάλληλες συνθήκες αθλητικής ανάπτυξης και διαπαιδαγώγησης των παιδιών μας στα τμήματα υποδομών , ανακοινώνει την συνεργασία με την επιστήμονα διατροφολόγο-διαιτολόγο Κυριακή Καλδαρίδου.

Η Καλδαρίδου Κυριακή είναι Διαιτολόγος – Διατροφολόγος και διατηρεί ιδιωτικό γραφείο στην Ξάνθη από το 2015. Είναι πτυχιούχος Διαιτολόγος – Διατροφολόγος από το Τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας και Διατροφής του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου Αθηνών και εκπαιδεύτηκε στις Διατροφικές Διαταραχές στο Κέντρο Εκπαίδευσης και Αντιμετώπισης Διατροφικών Διαταραχών. Παρακολούθησε μεταπτυχιακό πρόγραμμα πάνω στο “Sports and exercise Nutrition” στο Leeds Metropolitan University της Αγγλίας, αλλά και επιμορφωτικά σεμινάρια στην Παιδική Παχυσαρκία και την Ανάλυση Επιχειρηματικών δεξιοτήτων από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Η Κυριακή Καλδαρίδου προσφέρει 20% έκπτωση στα παιδιά των ακαδημιών και τους γονείς τους και 10% έκπτωση σε όσους επιδεικνύουν την κάρτα μέλους του ΑΟΞ.

Γραφεία επί της οδού Ελπίδος 6, COSMOS CENTER κτίριο Α, 5ος όροφος, διαμέρισμα Ε5.

Τηλέφωνο επικοινωνίας : 6947711871

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button