Ανακοινώσεις

Δωρεάν εργαστήρι ρομποτικής για παιδιά

Το εργαστήριο ρομποτικής του Ιδρύματος Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης, διοργανώνει εργαστήριο για παιδιά, με ελεύθερη είσοδο, στο πλαίσιο των Γιορτών Παλιάς Πόλης.

Στο εργαστήρι ρομποτικής, τα μικρότερα αλλά και τα μεγαλύτερα παιδιά, θα ξεναγηθούν μέσα από διάφορα project εκπαιδευτικής ρομποτικής (π.χ. ρομποτικό ποδόσφαιρο) στο έργο και στις δράσεις των RoboSpecialists, οι οποίοι, εντασσόμενοι στα εργαστήρια του Ιδρύματος, στεγάζονται πλέον στους χώρους του.

Τα παιδιά που θα συμμετάσχουν στο εργαστήριο, θα κατανοήσουν πώς η διασκέδαση και το παιχνίδι συνδυάζονται με την γνώση και θα αποκτήσουν το έναυσμα για την ενασχόληση με τον μαγικό κόσμο της τεχνολογίας και τον προγραμματισμό!

Επίσης, θα γνωρίσουν πώς η επιστήμη της ρομποτικής συνδυάζεται με την τέχνη, καθώς αυτοματισμοί δημιουργούν σχήματα και ζωγραφιές που τελειοποιούνται στη συνέχεια από τη φαντασία των παιδιών.

Το εργαστήριο ρομποτικής του ΙΘΤΠ, θα λειτουργήσει και φέτος τμήματα για παιδιά και εφήβους. Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, επικοινωνήστε καθημερινά Δευτέρα-Παρασκευή, στα τηλέφωνα 25410 29282 & 25410 26635 (πρωινές ώρες 09:00-14:00) και 25410 26635 (απογευματινές ώρες 17:00-21:00).

Επιμέλεια ανοιχτού εργαστηρίου: Γιάννης Παναγιώτης, Βασίλης Κόκκινος και Νίκος Κοσμίδης.

Διοργάνωση εκδήλωσης: Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης & Σύλλογος Ρομποτικής, Μαθηματικών, Φυσικής & Τεχνολογίας RoboSpecialists

Υποστήριξη: Συνεργαζόμενοι Ιδιωτικοί Παιδικοί Σταθμοί Ξάνθης

RoboSpecialsts 

Σύλλογος Ρομποτικής , Τεχνολογίας , Μαθηματικών , Φυσικής & Επιστημών Ξάνθης

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button